Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnna sprawa i sytuacja

Spotkanie z dziewczyną z czatu

Polecane posty

Poznałem tydzień temu dziewczynę na czacie. Od było jasne że wygląd dla nas obojga ma znaczenie, wysłaliśmy sobie fotki i wszystko super. Ona na zdjęciach szczuplutka dosłownie chudziutka czyli taka jakie lubię, ładna dziewczyna smukła twarz delikatność i tak dalej. Wczoraj byłem z nią na spotkaniu pierwszy raz i troszkę się zawiodłem, była jakaś taka niska, zgarbiona, nie miała szczupłych nóg, jakaś taka nie foremna i kompletnie nie przypadła mi do gustu wizualnie, totalnie nie mój typ a na zdjęciach to centralnie się zakochałem w jej wyglądzie. Poza tym charakter ma super ale ten wygląd.. Ja oczywiście się jej spodobałem i ciągle od wczoraj mnie zasypuje smsami kiedy kolejne spotkanie. Mieliście już tak ?

Gość gość
chyba zaczne wchodzic na czata :D gratulacje kolego

Gość gość
miałam tak z facetem... z fotki super na żywo masakra :D

Gość kafeterianka 93939sfhsifi
a ja miałam odwrotnie, na zdjęciu bez rewelacji, w realu całkiem fajny, ale wszystko zniszczył jego charakter :p (taki karierowicz raczej niż fajny facet)

Ja jestem ogólnie w lekkim szoku bo naprawdę na zdjęciach dziewczyna super, szczuplutka, chude nogi, a na żywo nisko i tu i ówdzie troszkę tłuszczyku, jakaś taka nie foremna. Fotki na bank są jej chyba że jest mistrzem fotoszopa.

Najgorsze bylo na koncu jak zauwazylem , ze ma erekcje przez jeansy.