Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć FF ale sie boje... :(

Polecane posty

Gość gość

1. Mam straszne kompleksy na punkcie swojego wygladu, niby podobam sie facetom np w internecie ale fotki klamią, real to co innego 2. panicznie boje sie chorób 3. i ciązy, nie wiem czy bym sie zdecydowala na aborcje a matką nie chce teraz byc i co robic ?

Gość gość
ff??

Gość gość
skoro nikt Cie nie chce do związku to próbuj ff

Gość gość
ff - f**k friend układ na seks

Gość gość
Nie chce teraz związku, jestem zbyt młoda na zobowiązania, nie chce potem miec dylematów jak wiele dziewczyn np tutaj : '' nie wyszalałam sie'' '' mam meza od 5 lat, ale poznalam innego'' i tak dalej :/

Gość gość
baw się kobieto sypiaj z kim popadnie. Ja chodzę na dziwki i sypiam z kobietami z klubów

Gość dobra rada w cenie jest
znajdź sobie żonatego i dzieciatego 1) też będzie bał się chorób (co innego samemu coś złapać, a co innego jeszcze żonie przynieść) 2) też będzie się panicznie bał ciąży (bo mu to rozwali jego spokojne małżeństwo), jeszcze bardziej niż ty 3) na wygląd przymknie oko, bo chętnie przytuli kogoś innego niż żonę dla odmiany 4) nie zakocha się, nie wpakuje ci się w życie bo ma już swoje ułożone 5) będzie głównie do seksu, bo nie będzie miał czasu na nic innego - nie będzie w stanie wyrwać wiele czasu dla ciebie, bo ma żonę i dzieci żonaty bez dzieci to ryzyko, że będzie chciał żonę zostawić i zwalić ci się na głowę taki z dziećmi rodziny nie zostawi, duże szansa na FF i tylko na to

Gość gość
dobra rada w cenie jest - dobre :D

Gość zanetkaaaaa
ile masz lat? byłam w stałym związku ale stwierdziłam, że nie chce jeszcze się wiązać na stałe i też jest w ukłądzie ff.. Powiem ci że dla mnie to super wyjście :) Spotykamy sie na seks, ale i także wygłupiamy się, gadamy, jest fajnie :) Dodam, że ja mam 19lat i jak narazie mi to wystarcza, nie potrzebuje zbędnego związku, który by mnie ograniczał.. WIęc nie bój się, szalej póki możesz :)

Gość gość
lepszy układ FF niz pakowanie sie w malzenstwo w wieku 18-25 lat a potem rozwod

Jak chcecie się szmacić to droga wolna. Ale liczcie się z chorobami, także psychicznymi, czy z wybitymi szybami w oknach. Tak to Wy raczej szczęścia nie znajdziecie, a jedynie samotność i rozpacz. Nie łudźcie się, że jest coś takiego jak FF. Nie ma rzeczy bez konsekwencji.

Gość zanetkaaaaa
a jakie niby konsekwencje? jedynie takie ze ktos moze sie zakochac i bedzie cierpiec...ale nas to nie dotyczy, mamy czysty układ...o choroby sie nie martwie bo mojego partnera ff znam od dawna, mieszkamy obok, jestesmy z jednego towarzystwa...jestem zdania ze lepiej ff niż jakiś stały związek i męczarnia po jakimś czasie bo oboje się sobie znudzą... ;/

A teraz niby się nie znudzicie? Dałaś sobie wmówić jakieś nowe teorie promowane w serialach, czy gdzieś tam. To jest de facto taki sam związek jak zawsze.

Gość gość
Loooser specjalista od seksu i związkow, ktorzy wiedze bierze z PUA :D

Gość zanetkaaaaa
tutaj sie nie znudze, bo nie spotykamy sie czesto sam na sam, wiec dla mnie jest w sam raz...nie ma tej rutyny . Takie jest moje zdanie, ty mozesz miec inne :) a w zwiazku codzien to samo, wiadomo ze sie znudzi, przynajmniej w moim wieku to za wczesnie na takie cos, juz dw arazy to przezywalam i na prawde jak wiiazac sie na stale to troche w pozniejszym wieku wedlug mnie

Gość gość
jak kobieta nadaje się tylko do pakowania w nią kutasa to wybiera ff bo na nic innego nie ma co liczyć

Gość gość
rozumiem cie autorko ja też nie chce związku tylko seks układów. Niezobowiązujący seks jest dużo lepszy niż stały związek. Każda kobieta dziś tego chce.