Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saam

filtrowanie zastępcze łagodne trójfazowe całodobowe

Polecane posty

Gość saam

cześć [cześć] :) l Ponieważ filtrowanie główne jest zablokowane do czasu naprawy otwieram wentyl bezpieczeństwa. Zapraszam doświadczene filtrowniczki i filtrowników jak również tych co chcą dołączyć do pisania na tym topiku. Choć zarząd forum robi nam pod górkę to my się nie poddajemy i dalej filtrujemy to co przynosi życie i kolejne dni. :) l l

Hej, witam na nowym :) ale dłuuuuga nazwa....he he, ciekawe czy odnajdą się starzy bywalcy ? teraz to będzie filtrowanie wentylowane :D I

Ponieważ dzięki Maćkowi poznałam sposób jak zobaczyć ostatnie wpisy na starym topiku, podzielę się z Wami. Chciałam wkleić linki ale zostały potraktowane jak spam więc wkleję to co napisał Maciek @calinessa: nie wiem, widocznie jeszcze tego nie naprawili. Na moim topicu "trzy czarodziejskie slowa" jest tak samo Ale jedna zyczliwa osoba zdradzila mi patent Na kazdej stronie jest ponoc 30 wpisow. W pasku zadan wykasuj 2 ostatnie cyfry i w zaleznosci ile tam jest: wpisuj: 10, 30, 60 lub 90. I tak w kolko. Jak sie skonczy, to zwiekszasz o jeden w gore trzecia cyfre od konca i dalej robisz tak, jak napisalem na poczatku. Troche roboty, ale poki nie naprawia, to trzeba jakos zyc I Maciek B. Na tym waszym topicu usunalem 2 ostatnie cyfry, czyli 60 i wpisalem 90 i wszystko widze: I Dzięki Maćku :) I

cześć Celinko 🌻 l hej Maćku l próbowałem różnych sposobów ale nie udalo mi się podejrzeć. Jakiś czas temu były podobne problemy i wiem że były sposoby ale nie pamietalem dobrze o co chodziło. Wypróbuje później tem o którym mówicie l wydłużyłem bo podobno kobiety lubią jak jest długi :p :D l l

rzeczywiście udało mi sie podejrzeć .... i okazało się że w ciemno pozdrawiałem faceta :p dobrze że tylko :D l a teraz w jasno moge pozdrowić popoludniową Zuzię 🌻 oraz wczorajszą Paulinkę 🌻 l l

Ja po wszystkich dzisiejszych przyjemnościach udaję się już spać chyba, że nie bedę mogła zasnąć to przyjdę pogadać pewnie do siebie :D...bo przecież całodobowe... Ale co oznacza łagodne ? a jak ktoś lubi ostre to też może ? :P a trójfazowe ? to coś z elektryki... dobranoc 👄 I

Celinko :) zadajesz wiecej pytań niż dziecko i przeciętny żonkil :p myślisz ze ja jestem saam wszechwiedzacy ? :D Ale co wiem to powiem : - łagodny - bo lepiej jest stopniować niż zacząć od straszenia ;) - trojfazowy - tzn. pochody , zaloty i .... no wiesz ;) - całodobowy - jakby co to możesz mnie obudzić o każdej porze nocy a czasem dnia ;) l l

.... spać się już chce 😴 l dobrej nocy wszystkim tym którzy byli i bedą :) l kolorowych utęsknionych... l l

Gość gość
Kto pyta nie błądzji albo mniej błądzi

a kto nie pyta i błądzi ten ma większą satysfakcje jak już znajdzie :classic_cool: l l

l nie da ci ojciec nie da ci matka ..... l dzień dobry ! :) l dzisiaj ostatni wtorek maja więc przypada Europejski Dzień Sąsiada l Sąsiada trudno darzyć sympatią bo albo włącza wiertarkę z samego rana albo po poludniu gdy chcemy odpocząć w cieniu parasola ogrodowego on szaleje dwie godziny z kosiarką spalinową. Zimą przerzuca śnieg na naszą stronę a jesienią pali liscie gdy wiatr jest w naszą stronę. I jest bardzo dociekliwy czy tego cukru to nam rzeczywiście zabrakło czy tylko to pretekst by przyjść gdy żona w szlafroku ;) Co innego sąsiadka. Ta zawsze jest miła i uczynna. A jakie dobre ciasto robi :D Niektórzy mają szczęście mieć sąsiada który czasem z flaszka zajrzy albo na karkowkę z grila zaprosi ;) l Dobrze mieć sąsiada życzliwego sąsiada więc trzeba pielęgnować sąsiedzkie stosunki ;) l Przy takiej okazji może warto zajrzeć do wirtualnych sąsiadów . l l udanego popołudnia wszystkim :) l l

Gość Zuzanna Amelia æ
A to co nowego ....?

cześć Zuziu 🌻 to coś nowego ale chwilowego. Forum działa już dobrze , widać nowe posty. Wracamy więc na stare śmieci , ukochaną filtrownię ;) l l

etam , wcale nie przepadło. Trzeba tylko udrożnić i będzie jak nowe :D l dobranoc Celinko :) l dobranoc wszystkim :) i i

Gość gość
nie jest dobrze

Gość gość
Sam, w c***a grasz, czy te koorwy się tak na Ciebie uwzięły? więc ups:-P

Gość abrakabezfrakaaa
heja hooop ..... bęc!

dobry wieczorek na filtrowaniu zastępczym :D o jak to dobrze mieć zapasowe koło ratunkowe ;)pamiętam ...

Gość gość
27. Uwagi i zastrzeżenia dotyczące serwisu Kafeteria.pl należy zgłaszać na adres: info@kafeteria.pl

Troche pomieszania ,najpierw 2013 r ,nie zwrocilam na to uwagi ,ale potem godziny mi sie nie zgadzaly :-)

Jesli juz usuwaja temat tak niewinny :-) ,powinni tu nam napisac z jakiego powodu ,prawda ?

Czy dobrze rozumiem ,ze juz kiedys tez zlikwidowali Filtrownie ?

Gość saam
dobry wieczór :) l Danusiu :) o ile sobie przypominam to kiedyś przez pewien czas nie można było pisać na filtrowni i stąd ten topik. Ale dokładnie nie pamiętam. Teraz raczej nie ma co liczyć na powrót. l l