Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluuueee

Włosy Pofarbowane Na Czarno

Polecane posty

Gość Bluuueee

Witam ;)) 2 miesiące temu pofarbowałam włosy na czarno, chciałabym zejść z tego koloru chociaż do brązu ale wiem, że jest ciężko. mam zamiar nie farbować włosów przez jakieś 3 mies, ale ne chcę ich de koloryzować itp. czytałam, że szampony przeciwłupieżowe usuwają czarną farbę Head&shoulders juz nie pomaga. NIZORAL? wiem, że dobrze spłukuje farbę ale czy nie zostawia plam na włosach ?? z góry dziękuję za odpowiedzi ;*

Gość sliwkawkompocie
2 lata temu miałam czarne włosy. Przez około 6-8 miesiecy odrosty malowalam tylko szamponetka, mylam head&shoulders i pomalowalam je na braz. efekt był tragiczny, od góry 8 cm brązowe a reszta kruczoczarna. Co gorsze była już godzina 20 (czyli wieksze sklepy zamkniete) a na drugi dzien brałam udział w waznym spotkaniu. Kazałam mamie wziąć nożyczki i poobcinać czarne końcówki (a miałam już włosy do ramion). No i zostałam z dość krótką pocieniowaną fryzurką a włosy odrosły mi w ciągu roku. Moim zdaniem jedyny sposób na pozbycie się czarnego to ścięcie włosów. Dratsyczne ale skuteczne. A włosy nie ręka - odrossną. P.s. a teraz jestem już blondynką

Gość Bluuueee
Ja mam odrosty ok 3 cm, włosy do łopatek. jak długo sliwkawkompocie miałaś czarne włosy przed pofarbowaniem na brąz ? tzn, ile miesięcy po ostatnim farbowaniu na czarno? bo nie mogę tego wywnioskować z twojej odp ;)

Gość sliwkawkompocie
Ostatni raz farbowałam farbą w październiku, jakoś tak pod koniec a włosy ścięłam w połowie czerwca. Niestety czarna farba jest bardzo trudna do usuniecia.

Gość Bluuueee
a jaką farbą farbowałaś ? wiem, że palette jest najmocniejsza, ja na szczęście mam garnierem ale to mimo wszystko czern ;/