Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

tabletki antyk.

Polecane posty

Gość gość

Może to zabrzmi dziwnie po tym wszystkim co napiszę, ale uważam, że jestem odpowiedzialną osobą.. ;) Chodzi mi dokładnie o tabletki lesinelle. Ostatnio pominęłam jedną tabletkę w 3 tyg, na następny dzień od razu jak sobie przypomniałam to ją zażyłam, jednak na pomysł, żeby sprawdzić w ulotce co robić w takiej syt. wpadłam nieco później - jak się okazało, należało postąpić nieco inaczej (zacząć kolejny blister, bez 7-dniowej przerwy). Ja zrobiłam niestety tak jak zawsze, czyli 7-dniową przerwę, która skończyła się wczoraj, czyli dzisiaj musiałam wziąć o 21 (tak mam ustalone) tabletkę. NIESTETY zapomniałam ich kupić i nie mam możliwości kupić ich teraz, dopiero jutro. Aby odeprzeć ataki "jak można zapomnieć o tak ważnych tabletkach" odpowiadam, że brałam je w celu uregulowania okresów, nie dla prawdziwej antykoncepcji. ALE niedługo się to zmieni, dlatego zastanawiam się jak duży wpływ może to mieć na ochronę przeciw ciąży. Powinnam przerwać na miesiąc branie tabletek, czy mogę jutro wziąć zapomnianą tabletkę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować