Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wkropcejesteem

Trudna sytuacja, nowa dziewczyna szwagra....

Polecane posty

Gość wkropcejesteem

Witam, Mam okropny dylemat. 3 lata temu mój szwagier i moja siostra mieli wypadek samochodowy , w którym niestety zginęła moja siostra i osierociła 2 letnią córeczkę.Szwagier po prostu nie dostosował prędkości...zawsze był takim "kubicą" Z czasem wybaczyłam szwagrowi... Teraz oczkiem w głowie moim i całej rodziny jest córeczka mojej śp. siostry i do dla jej dobra wybaczyłam szwagrowi po prostu nie chcę aby ograniczał nam z nią kontakty. Ostatnio się dowiedzieliśmy że mój szwagier ma dziewczynę i tydzień po tej znajomości z nią zamieszkał. Nie mam nic przeciwko że sobie układa życie. Nawet się cieszę bo jego dziewczyna z tego co słyszałam ma też córeczkę , moja siostrzenica też wygląda na szczęśliwą i zadbaną... We wtorek są urodziny mojej siostrzenicy , mój szwagier nas zaprosił do domu w którym wspólnie mieszkają z jego nową dziewczyną. Powiem szczerze że naprawdę , nic nie mam do tego co on robi póki małej nie dzieje się krzywda ale dla mnie to jeszcze za wcześnie, ponieważ ma tam byc jeszcze chyba rodzina tej jego dziewczyny.Najgorsze jest to że nie wiem jak psychicznie zniesie to moja matka...Z drugiej strony i tak kiedyś będę musiała jakoś to wszystko przebolec.. czy ktoś coś takiego przeżył?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować