Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciówka

skomentujcie, bo mi jakoś przykro...

Polecane posty

Gość gosciówka

Cześć, chcę się z Wami podzielić pewną historią, bo mi przez nią teraz ciężko i smutno. Poznałam na portalu randkowym chłopaka - miły, inteligentny. Po 2 dniach pisania na facebooku spotkaliśmy się. Trwalo to godzinę, wyczułam przez to, że nie sposobałam mu się pewnie, ale przy pożegnaniu dostałam buzi w policzek i powiedział "do zobaczenia". Nie ejstem głupia i wiem, że różne rzeczy się mowi. Dzisiaj, po 24 godz. od spotkania, usunąl mnie ze znajomych na fb i się nie odezwał, w dodatku jego kolega wstawił jakiś durny komiks o dziewczynie z penisem (idiotyczne to). Wiem, wiem, że nie zamierza się już do mnie odzywac, ale jakoś mi przykro, bo nie jestem ani paskudna, ani głupia, ani niemila... I nie mogę nikogo znależć. Nikt się mną nie interesuje. A on najpierw "do zobaczenia", a potem usuwa mnie. PS mam 23 lata. Pomocy, skomentujcie, bo mi jakoś żal...

Gość szesx
Rozumiem, że Ci przykro, ale Ty jesteś w porządku, a on po prostu nie ma klasy. Tobie nic nie można zarzucić. Nie przejmuj się tym tak bardzo, to tylko jakiś typek z neta niewarty Twojej uwagi. Teraz lato, łatwo kogoś poznać, jakiegoś fajnego faceta :) będzie dobrze:)

Gość Martin__
A skąd jesteś Autorko??

Gość wiśnióweczka
Nie masz czego żałować, może lepiej, że szybko się ta znajomość skończyła, niż miałby Cię zwodzić miesiącami. Widocznie to nie ten. Moim zdaniem nie powinnaś szukać chłopaków na portalach randkowych, daj sobie czas, rozejrzyj się wokół. Jest wielu wartościowych ludzi w realu. Nie da się poznać chłopaka pisząc na fb, takie randki często okazują się niewypałem. Nie przejmuj się tą sytuacją, ciesz się, że nie straciłaś dla niego więcej czasu, ale niech to będzie dla Ciebie przestrogą. Odpuść portale, wyjdź lepiej do ludzi, daj się poznać i otwórz się na nowe znajomości.

Gość gość
Weź się dziewczyno nie przejmuj. Ja się ostatnio dowiedziałam, że mam "męskie" zainteresowania, bo nie czytam romansideł tylko thrillery, lubię horrory i szybkie samochody i dlatego facet sobie odpuścił :) A jakiś goguś z neta? A moło tego po świecie chodzi? :)