Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piec c.o.

Ile kosztuje taki piec? Bo chcą mnie wyrolować

Polecane posty

Gość Bolek Zdun
Szczegóły ogłoszenia .. Witam Dziś mam do Zaoferowania Kocioł C.O Miałowo - Węglowy DEFRO OPTIMA PLUS 20kW z demontażu.Piec na miał i kazdy inny opał. Piec posiada Sterownik Temperatury Piec sprzedaję ponieważ kupiłem kocioł z podajnikiem na ekogroszek. Więcej info nr tel : 791519944 woj.Łódzkie gmina Działoszynwymiennik ciepła wykonany z atestowanej stali kotłowej /gat. P265GH/ o grubości 6 mm z hut Arcelor Mittal Poland S.A. oddział Kraków oraz U. S. Steel Košice s.r.o.; mechaniczny ruszt ruchomy do odpopielania rusztowin wodnych wielopunktowy system doprowadzenia powietrza w strefę załadowanego paliwa; widzę to ogłoszenie http://sprzedajemy.pl/piec-kociol-grzewczy-c-o-defro-optima-plus-20kw,3045387 - rozumiem, że kocioł ma baniak żeliwny , nie wiadomo ile ma lat i jak oraz w jakich warunkach był eksploatowany , czy nie ma przecieków wody , z tyłu na czopuchu jest prawdopodobnie 5 kg. sadzy i smoły, wszystko do wyczyszczenia, nie wiadomo w jakim stanie są sznury uszczelniające drzwiczki oraz w jakim stanie jest nawiew , - myślę, że kwota 800 zł. za taki kocioł jest kwotą zawyżoną

Gość piec c.o.
dziękuję za odpowiedż :)