Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansa szansa szansa

Szansa na znalezienie pracy w UK

Polecane posty

Gość szansa szansa szansa

Koleżanka chce, żebym przyjechała do Londynu. Na początku mogłabym mieszkać u niej. W ty, roku zdawałam maturę, skończyłam LO, angielski znam w stopniu komunikatywnym (byłam parę razy w UK i nie miałam większych problemów z porozumiewaniem się) Czy jest szansa, ze znajdę tam jakaś prace? Tyle się teraz słyszy o tym, ze kryzys na Wyspach szaleje, ze bezrobocie rośnie itd. Bardzo chciałabym mieć coś stałego, na cały etat, jakiś zmywak, sprzątanie, praca w sklepie itd.

Gość Próbuj, masz tam koleżankę
to ci pomoże.

Gość gość
Musielibysmy byc jasnowidzami, zeby przewidziec, czy znajdziesz prace. Na pewno trzeba sie nagimnastykowac zeby cos znalezc (zwlaszcza bez doswiaczenia), ale z drugiej strony chyba niewiele masz do stracenia.

Gość gość
w Polsce nic Cie nie czeka. Tu masz o wiele większe możliwości na prace i rozwój. ja bym jechała na twoim miejscu bez zastanowienia.prace znajdziesz,jak się chce to się potrafi

Gość gość
Szanse - zadne

Gość Monia9990
Lepiej byc w uk niz w Pl ! wyjezdzaj jak najszybciej mozesz! ;))

Gość Robert_B
Hej, załóżcie sobie profil na LinkedIn, zwłaszcza jeśli macie jakieś doświadczenie jako specjaliści w pracy biurowej. Mnie tak ostatnio wyhaczono :)