Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna 25

Nie lubie internetowych znajomosci, bo zawsze przychodzi taki moment

Polecane posty

Gość gościnna 25

po ktorym nic sie nie dzieje, zaczyna wiac nuda, kontakt jest coraz rzadszy,az w koncu calkiem sie urywa. A czlowiek jednak przywiazuje sie do innych i jest mu przykro, gdy tak sie dzieje:/

Gość Tak właśnie jest...
jedyny sposób - przenieść znajomośc do reala, inaczej zawsze się rozpadnie. przeniosłam tak z moim mężem :)

Gość cudownie
jak myslisz jak ja sie czulam kiedy ktos mnie obserwowal jak rybe na haczyku. to jeszcze nic bo z calkowita nonszalancja wypowiadal sie nt tego co ja robie. Dobrze Ci takBardzo dobrze! to chora sytuacja. Czego Ty ode mnie chcesz?

Gość do @cudownie
A Tobie gorzej, czy lekow nie wzielas?

WitamMiłego dnia i słoneczka,gdyż na ślasku leje jak z cebra :O:( Poniekąd masz rację lecz jak masz charyzmę ,bedziesz kontynuować znajomość.Teraz pytanie w jakim parytecie wiekowym odpowiada Ci znajomość??;)

Gość A ja myślę czy walić...
Bo duchu już wnuczków ma i nie p*****asz go 🖐️

Gość gość
Bo podstawowa zasada takich znajomosci jest to, ze albo kontakt utrzymuje sie ze soba sporadycznie, a nie kazdego dnia, albo pisze sie gora 2-3 miesiace, a potem przenosi sie ja do rzeczywistosci. Ale tez mialam pare razy tak jak opisalas, ze bylo fajnie fajnie, a po jakims czasie cos juz sie zaczelo luzowac, kontakt coraz rzadszy, az w koncu skonczylo sie. W sumie to jednej znajomosci na prawde mi szkoda :-(

Gość gościnna 25
Wiek akurat nie ma zbytniego znaczenia. Moj ostatni taki znajomy jest 12 lat, ale tez zaczyna sie cos sypac juz. Szkoda, bo jego akurat bardzo polubilam :/

Gość gościnna 25
*jest 12 lat starszy oczywiscie mialo byc :-P