Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja bym chciała PANTOFLARZA :)

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentką, dorabiam sobie w takiej firmie i jest tam pewien facet, moim zdaniem ideał. Jak żona do niego dzwoni to ciągle dziumdzia do niej ojejejej tak kochanie, dobrze kochanie, masz rację kochanie, na tapetach na monitorze w telefonie i wszędzie poustawiane zdjęcia żony i dzieci, żeby wszyscy widzieli i wiem, że on nie robi tego na pokaz tylko autentycznie jest w tej żonce i maluchach zakochany, nie musi tylko przy niej udawać dobrego mężusia bo jak ona nie słyszy to on sam opowiada jak to niedziele spędza z rodzinką, gdzie to on dzieciaki swoje nie zabiera a przy tym tak promienieje jak o tym mówi:) Jest misiowaty, ma nadwagę i odstające uszy a do tego bardzo dobre stanowisko. Chciałabym takiego faceta pantoflarza podporządkowanego mi, mnie nie kręcą bad boye, kiedyś juz byłam w związku z takim pantoflarzem i było na prawdę fajnie, oaza spokoju i bezpieczeństwa, czasem zawiało nudą ale mi to nie przeszkadzało, sama jestem nudna więc emocje to nie dla mnie i tak sobie żyliśmy nudno i spokojnie :)

Gość Trabancik...
Sielanka do czasu gdy z ciemnej bramy nie wyszedł jakiś zbój, wtedy miso z odstającymi uszami uciekł ze strachu zostawiając rodzinę ;-) Poza tym , Ci żonkosie najczęściej przechodzą ciężki kryzys wieku średniego.

Gość gość
Aaa tam on jest po 40 więc ten kryzys powinien już go dopaść a nie dopadł. Nie wolno generalizować, może marzył zawsze o rodzinie bo sam tego nie doznał nigdy ciepła rodzinnego i dlatego taki pantoflarz z niego