Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciolka....

Kobietki,wiem jak zakrecic kazdego faceta:-)

Polecane posty

Gość Przyjaciolka....

My kobiety jestesmy z natury emocjonalne i emocje pokazujemy,gdy sie poczujemy pewnie w stosunku do faceta. No i wlasnie o te emocje chodzi. Jezeli bedziemy ZAWSZE troche tajemnicze i nie zawsze ON odczyta jak z ksiazki, emocje na naszej twarzy to zawsze bedzie mial te swoje polowanie i zastanawianie sie jak by tu ja odczytac,poznac.Bo jak nas poznaja dokladnie,faceci.To juz potem nie chca nas znac albo robia sie wygodnickimi miskami w kapciach.Wiec kobietki taki mam przepis na to zeby facet byl zawsze zainteresowany:od czasu do czasu sie zamyslec,miec swoje potajemne sprawy(chocby to bylo szydelkowanie z kolezanka),nie byc na kazde zawolanie(mozesz nie zrobic obiadu a jak przyjdzie on patrzac w okno odpowiedziec na pytanie:GDZIEEE JEST OBIADDD!,bardzo spokojnie,dalej patrzac w okno,ze zapomnialas o obiedzie i ze juz jest pora obiadowa.Mozesz tez pomachac do tego rzesami i wydac usta placzliwie. To dziala.Polecam :-).

Gość gość
tez to zauwazylam. gdy dziewczyna szybko stanie się sobą on odpuszcza. sprawdzone. :o

Gość gość
Tak,to prawda.Kobieta musi byc od czasu do czasu aktorka i podraznic lwa :-).Jak bedzie swojego faceta traktowac jak przyjaciela, najblizsza osobe i pokaze mu swoje wnetrze to facet s*******i wczesnie czy pozniej.Trzeba go draznic przez cale zycie,zadawac mu duzo zagadek poprzez swoje zachowanie i styl bycia to tak jak pies bedzie wierny i zainteresowany,zawsze nami.Innaczej to sie znudzi szybko:-(.Musisz byc dla niego zagadka,do czasu do czasu,bo sie szybko znudzi i bedzie szukal nastepnej nie zdobytej.

Gość gość
" tez to zauwazylam. gdy dziewczyna szybko stanie się sobą on odpuszcza. sprawdzone." W druga strone działa to tak samo kobiety tez nudza sie facetami ktorym za bardzo zalezy. Ciekawosc napedza cale nasze zycie i jest podstawa także udanego zwiazku

Gość gość
gdybym miał taką kobietę jak w temacie to nawet bym do niej nie zagadał więc doucz się jeszcze do nie znasz mężczyzn kompletnie nic a nic.

Gość gość
problem polega w tym, że wy i tak wybierzecie złych facetów - s*******i

Gość gosc84
Powiem krótko...gówno prawda.

Gość gość
Ja tez cos powiem- jak facet szuka zagadki to niech jej szuka ,pewnie znajdzie :)Wiem jedno facetowi nie można na wszystko pozwalać ,bo jak się przyzwyczai to to wykorzystuje lub tez misieje za bardzo .Rozwiązanie leży gdzieś po środku

z całą stanowczością muszę stwierdzić że autorka tego topiku to niezła kretynka :D Az żal czytać takie bzdury Widac od razu że kobieta z mężczyznami miała tyle do czynienia co Małysz z tenisem stołowym :D

Gość gość
a ja mam do sprzedania stół bilardowy całkiem nowy nówka nie śmigany :) jesli chcesz wiedzieć to było tylko rozeznanie rynku bo w wielkiej desperacjii myslałam czy by się tym nie zając ,jesli mam jakieś shizy to sorki to przyszło z zewnatrz o kurcze pomyliłam działy ale nie przepraszam

Gość gość
No i co no co autorka miała na mysli ?To jest dopiero zagadka :) i wcale nie jest to czym się wydaje

Bzdury. "GDZIEEE JEST OBIADDD!,bardzo spokojnie,dalej patrzac w okno,ze zapomnialas o obiedzie i ze juz jest pora obiadowa." - nie weźmie Cię za tajemniczą tylko niedorobioną.

Gość gość
pewnie za bardzo zapatrzyła sie w okno za którym pewien geodeta czytał mapki

Gość to jest niezłe haha
tajemnicza bo nie zronila glodnemu facetowi obiadu? na tych radach to mozesz szybko do wymiany poleciec hahaha

Coś w tym jest. Polecam książkę pt.: "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" Sherry Argov. Mam jedną uwagę do autorki topiku, najlepiej w ogóle nie robić obiadów facetowi. Ma dwie ręcę, niech sobie sam zrobi.

Gość gość
Polecam książkę pt.: "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?"" vvvv trzeba byc uposledzonym intelektualbie by czytac taka "literature" i jeszcze komus innemu ja polecac wez ja sobie tylek podetrzyj, zaoszczedzisz na papierze toaletowym vvvv

Mam jedną uwagę do autorki topiku, najlepiej w ogóle nie robić obiadów facetowi. Ma dwie ręcę, niech sobie sam zrobi. x no a jak sie będzie buntował to jeszcze szlaban na sex mu zrób wspaniałe rady na budowanie szczęśliwego związku ;) Następna wyszkolona na podstawie przeczytanych bzdur :D

trzeba byc uposledzonym intelektualbie by czytac taka "literature" i jeszcze komus innemu ja polecac' x Przeczytała bo pewnie gdzies usłyszała że to wspaniały poradnik jak ustawic sobie faceta w zyciu tak by jadł jej z ręki Ale masz rację upośledzonym maniakalnym kobietom bez własnego zdania taki periodyk niezłe "gówno" robi w mózgu

Gość gość
Rgres mozesz sie bronic wszystkimi rekoa, ale cos w tym jest co napisala autorka, moze troche pokracznie. Lubie te gierki, i tyle. Poznalam niejednego faceta i widzialam jak dziala na was szczerosc i bycie soba...

No pewnie że ma trochę racji Jestescie emocjonalne ,to nie podlega dyskusji Nie zgodziłbym się że pokazujecie emocje wtedy kiedy staniecie sie juz pewne faceta,wy te emocje pokazujecie bardzo szybko zanim cokolwiek sie nawiąże

nie zrobic obiadu a jak przyjdzie on patrzac w okno odpowiedziec na pytanie:GDZIEEE JEST OBIADDD!,bardzo spokojnie,dalej patrzac w okno,ze zapomnialas o obiedzie i ze juz jest pora obiadowa.Mozesz tez pomachac do tego rzesami i wydac usta placzliwie. xxxxxxxxxxxxxxx to opis jakiejś nawiedzonej, chorej psychicznie, a nie tajemniczej, godnej zainteresowania kobiety:D taką to tylko psychiatrra może się zainteresować jako obietkem badawczym:D

Gość gosc84
Wiecie co jest w tym najgorsze ? Że teraz jedna z drugą będą tą metoda traktować każdego faceta. A prawda jest taka, że uogólnienia w tych sprawach są złe, nawet bardzo złe. Gro ludzi, bo nie tylko facetów, nie lubi i nie toleruje, a już napewno nie jara się takimi gierkami. To że część taka jest, wcale nie implikuje, że wszyscy muszą tacy być.

Gość Gościówa, gościówa
Ja też polecam tą książkę pt.: "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" Bardzo fajne przykłądy tam są i co dziwne to działa w prawdziwym życiu, sprawdziłam z koleżankami !!! Możną ją znaleźć w internecie w formacie pdf.

Gość gość
mężczyźni nie kochają zołzy tylko kobietę normalną - zaradną, samodzielną, z własnym zdaniem i potrafiącą samodzielnie podejmować decyzję.

uśmiałam sie :) Przykłąd z obiadem- BOSKI :) Jednego nie rozumiem i proszę o wyjaśnienie- dlaczego tego obiadu nie zrobic? Dla zasady? Czy żeby nie było za dobrze? Żeby się nie przyzwyczaił czy o co chodzi? Natomiast zgodzę się, ze facet nie musi wszystkiego o nas wiedzieć. Bo czym go wtedy zaskoczyc? Tylko, ze to dotyczy oboje partnerów- w zdrowym zwiazku każda ze stron powinna mieć chociaż troszkę swojego swiata, a będzie ok.

Gość gość
o mnie chłopak nie wie, że pracuje jako prostytutka i dla niego jestem tajemnicza :P

Gość gość
Nie mozna byc kompletna zolza, ale czasami faktycznie ejst dobrze spuscic z tonu. Ja okazywalam uczucie mojemu facetowi i troche poszlam w odstawke. Wiec teraz ja mam to gdzies, nie dzwonie, nie zabiegam o spotkanie,jak napisze to mu odpowiadam, jestem mila ale bez przesady. Szkoda, ze musze sie bawic w takie gierki ale skoro, on mnie do tego zmusza, to bede grala w jego gre. Albo po prostu mu nie zalezy, tak czy siak nie mam zamiaru prosic sie o uczucie