Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia42

torbiel jajnika

Polecane posty

Hej dziewczyny ! wczoraj bylam u ginekologa to byl 8 tydzien po porodzie i wykryto u mnie torbiela lewego jajnika ok 5 cm lekarz wypisal mi leki chyba zeby sie wchlonal albo pek ale nie wiem czy zrobi sie tak jezeli ma 5 cm czy toebiel jajnika jest grozny ?? ;p prosze o odpowiedzi ...

TA torbiel nie jest specjalnie groźna, może się wchłonąć, a jeśli nie - to trzeba ją usunąć operacyjnie a mnie lekarze namawiali do ciąży, która miała zlikwidować torbiele debile 1

Gość gość
podobno to wlasnie prawda ze jak sie zajdzie w ciaze to zniknie ale ja mam 8 tyg niemowle ... narazie nie planuje moze tak za roczek ;) ... mi lekarz mowil ze jak zajde w ciaze to nadzerka zniknie to wcale nie prawda wcale nie trzeba ich sluchac

dlatego nie słucham konowałów poza tym pytam - skutek uboczny leczenia ciążą mam pani/panu podrzucić po zakończonym leczeniu? to się głupio gapią... 1

Gość gość
no tak jest .... ja nadrzerke mam do tej pory mimo to ze urodzilam . oni gowno wiedza ja narazie dostalam leki na tego torbiela moze sam sie wchlonie prawde mowiac mam nadzieje ze sam sie wchlonie z tym ze ma az 5 cm

Gość gość
a jak wyglada usuniecie tego torbiela