Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinacolada928472

Zmiany na Kafe - jeszcze raz

Polecane posty

Gość pinacolada928472

1. Jestem jeszcze w stanie zrozumiec potrzebę wprowadzenia zmian. Ok, zmieniono interfejs. Czy lepszy? Moim zdaniem nie, ale o gustach się nie dyskutuje, pewnie wielu się podoba. Natomiast zmiana systemu logowania, powodująca, że mozna się teraz logowac jako "gość" powoduje, że dyskusja na forum praktycznie nie ma sensu. Bo ja nie wiem, czy odpowiada mi autor wątku, czy jakaś kolejna osoba, czy może ktoś, kto już wcześniej coś napisał. Rozmowa jest nieczytelna i odechciało mi sie udzielać w jakichkolwiek dyskusjach. 2. Kafeteria się "zawiesza". Posty pojawiają sie z opóźnieniem. Skoro wydano pieniądze na modernizację forum, to może trzeba je było przeznaczyc na ulepszenie serwerów? Myslałam, że zmiany miały na celu poprawę jakości pisania na forum, jednak tak się nie stało - uważam wręcz, że jest gorzej. Nie mam czasu czekać 10 minut, aż wyświetli się komentarz. Wolę zmienić forum. Poza tym użytkownicy już zauważyli, że wystarczy napisac cokowliek i posty się wyświetlą, przez co w dyskusji pojawia się kilka pod rząd postów o nic nie wnoszących treściach typu: "jdka", "swgwqyj". 3. Zauwazyłam wczoraj aż trzy bezsensowne prowokacje na "chwytliwe" tematy (za mało kasy w prezencie komunijnym i slubnym, ale napisane w tragicznym stylu - nawet pod standardy prowokacji to nie podchodziło. Przy czym w wątkach tych było mnóstwo komentarzy (i to nie w stylu 0/10, jak to zwykle przy prowokacjach). Wniosek? Moderacja sama pisze jakieś denne tematy i sama pisze pod spodem komentarze robiąc to wyjątkowo nieudolnie. Wczesniej takich zjawisk nie zaobserwowałam, dopiero po zmianach wysypało takie bzdetne prowokacje. Czy o to chodzi administracji? Zamiast zywego forum chcecie jakiś twór foropodobny oparty na waszych własnych wymyślonych tematach? 4. Postawa administracji - karygodna. Zero wytłumaczenia, zero reakcji, zero przeprosin. Wszyscy pamiętamy niedawną "aferę zbożową" z wykopu. Tam administracja zaraz nastepnego dnia wystosowała odpowiedni komentarz. Na kafeterii cisza, przez co użytkownicy czują się po prostu olani. Ja też. Czy tak trudno napisac cokolwiek forumowiczom? Nie wiem, czy zauważyliście, ale macie sporą konkurencję - każdy portal ma swoje forum, więc mamy wybór. Mam wrażenie, że sporo ludzi juz odeszło. Odejdzie na pewno więcej. Czy tego chcecie?

Gość enzo 85
chciałbym sie kochac z tobą

Gość enzo 85
albo nie,odwołuje to,jestes stała bywalczynią to pewnie brzydka jesteś

Gość brzózzzka
a czego ty oczekujesz skoro jednym z moderatorów jest jakiś... 22 lata

Gość chyba kupie se perukee
Jem kał