Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z żołądkiem-co mi jest?

Polecane posty

Gość gość

cześć, 2 tygodnie temu zaczęłam mieć mdłości i ślinotok ale bez wymiotów. odstawiłam kawę, nie przejadałam się, zrobiłam test ciążowy (negatywny), poszłam do lekarza kiedy przy kolejnych mdłościach i odr****ch wymiotnych w ślinie zauważyłam świeżą krew. lekarz obejrzał jamę ustną, żadnych ranek nie zauważył i przypisał tabletki które kiedyś brałam na wrzody dwunastnicy (badań nigdy nie miałam czy są rzeczywiście ale tak mnie leczono-bo po co dać skierowanie na badania jak można dać recepte), z rana piję też siemie lniane, jednak poprawy nie ma. od paru dni już wymiotuję treścią pokarmową. myślałam że to moze od stresu bo miałam ostatnio dużo problemów w życiu prywatnym, w sumie miałam stany depresyjne (chodzę do psychologa) ale już jest lepiej, a z żołądkiem gorzej. byłam też długi czas na antybiotykach. czy ktoś wie co to może być? z góry dzięki za każdą radę!

Gość gość
do innego lekarza i nie zwlekaj

Gość aneczkal
Wydaje mi się, ze konieczna jest u gastrologa/gastroenterologa i pewnie zleci gastroskopie. Bo bez tego ciężko bedzie dociec przeyczyny...Ale nie lekceważ tego, powodzenia :)