Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podziekowania dla gosci- ocencie moj pomysl

Polecane posty

Gość gość
Każdemu z gości ofiarujesz zdjęcie? Przyjdzie np. mąż z żoną i nastoletnim dzieckiem i po huj im trzy, takie same Wasze zdjęcia? Dla mnie takie pamiątki to śmieć, nawet tego ze stołu nie zabieram.

Gość gość
O ile dla was wasze zdjęcie ma znaczenie, tak dla waszych znajomych niekoniecznie. Co z tym zdjęciem zrobią? Postawią na półce? Wątpię. Ja rezygnuję z podziękowań dla gości. Podziękowaniem będzie ciasto, zamierzam kupić ładniejsze pudełka zamiast takich przezroczystych plastikowych, żeby to jakoś estetycznie wyglądało. Ewentualnie butelka wódki na "odchodne". Z moich obserwacji wynika, że takie podziękowania-pierdółki, które leżą na stołach często na tych stołach zostają. A troche przykro się robi, jak widzisz ze goscie mają gdzieś takie podziękowania.

Gość gość
no właśnie, ten pomysł ze zdjęciem to taki trochę egoistyczny. Para młoda jest najważniejsza oczywiście na weselu a rozdawanie swoich zdjęć jeszcze bardziej to podkreśla (coś typu 'macie nasze zdjęcie, postawcie je w honorowym miejscu, to zaszczyt dla was, że dostaliście takie zdjęcie'). Autorko, ja bym zrezygnowała z takiego pomysłu. Wiele osób tego zdjęcia nie zabierze, a tobie będzie przykro potem te zdjęcia zbierać. Weselnicy i tak będą mieli jakieś aparaty, zdobędą wasze zdjęcia jeśli będą chcieli, znajdą sposób, żeby mieć pamiątkę z tego ślubu i wesela, uwierz. Jak chcesz podziękować to zrób to w inny sposób, powiedz jakieś miłe słowo czy daj ciasto na odchodne.

Gość gość
glupi pomysl. ja w ramach podziekowan daje gosciom ladnie zapakowane migdaly. kazdy bedzie mogl je zjesc i sladu nie bedzie. po co komu Wasze zdjecie czy gipsowe aniolki. ja dostalam taka pamiatke i tylko wala sie po domu...