Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idę na wesele

Co się kupuje na wesele bombonierke czy kwiaty a jak kwiaty to jakie?

Polecane posty

Gość Idę na wesele

Co się kupuje na wesele bombonierke czy kwiaty a jak kwiaty to jakie?

Gość majkapytajka
na wesele bombonierke haaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość amatorka_koneserstwa
ja dawałam wino bo tak sobie życzyli. bukiet kwiatów kup w kwiaciarni powiedz na jaką okazje i babka już bedzie wiedziała co zrobić

Bombonierkę to dla dziecka, co idzie do komunii :p Kwiaty, idź do kwiaciatni, pani Ci zrobi bukiet jak trzeba :) Albo wino, jak już tu przedmówca ładnie powiedział :) Nawet maskotka pasuje, my dostaliśmy kilka, pamiątka na całe życie - kwiaty zwiędną... :)

Gość PaniMłodaSmutna
na wesle to duzo w kopercie! żadnych kwiatków i hui mui :O Precz z pampersami!

brałam ślub dwa tygodnie temu. dostałam dużo win, duzo bombonierek i sporo kwiatów. wino - super, Ci co pytali co chcemy wiedzieli że z wina będziemy zadowoleni. po winko możesz sięgnąć i za pół roku i wyjąć do kolacji, z przyjemnością się napić lampkę, powspominac że to z wesela ;) bombonierka - mniej super bo tyłek rośnie od czekolady ;) a poważnie to tez jest ok kwiaty - po ślubie wrzucone wszystkie do bagażnika, całe wesele leżały w bagażniku bo nie było jak wyjąć tego i gdzie się z tym uganiać, nad ranem przepakowane wreszcie no naszego auta, koło południa zawiezione wreszcie do domu. wyjęte były ledwo żywe, wsadziłam w największe wazony jakie miałam na hura ile się tylko dało do każdego i tak stało to na ławie, stole itd aż zwiędło całkiem....