Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna żona

moja koleżanka kochanką męża?

Polecane posty

Gość naiwna żona

gość Witam wszystkich. Mam w pracy koleżankę, z którą można powiedzieć kumpluję się trochę bardziej niż z innymi. Parę miesięcy temu odszedł od niej facet. W związku z czym w pewnych czynnościach takich "męskich" (awaria auta, popsuta pralka itp) pomaga jej mój mąż. I wszystko byłoby ok. gdyby nie fakt, że ona tak się do tego przyzwyczaiła, że zaczął ją nawet odwozić do pracy gdy się jej auto popsuło!!!!!!! Mój mąż nie widzi w tym żadnego problemu, on ją lubi fajnie mu się z nią rozmawia i tyle:-/ Problem w tym że o ich wspólnych dojazdach do pracy dowiedziałam się nie od męża, ale przez przypadek. Na moje pytanie czy mają romans mój kochany zaprzeczył, i jeszcze mnie opie.....lił że się czepiam i szukam na siłę dziury w całym. Co o tym myślicie? Co mam robić? Niech ktoś pomoże.

Gość gość
jak masz hajs, to wynajmij detektywa, jak nie to postaraj sie ich jakos sledzic. to bardzo mozliwe, ze cos jest na rzeczy.

mysle ze musisz postawic granice co jest przysluga a co jest zagrozeniem ...

Gość gość
moze zagadaj do niej, czy ma kogos na oku. powiedz, ze powinna sobie kogos znalezc itp. ciekawe, jak zareaguje a to, co robi twoj maz jest niedopuszczalne. pewnie uwaza, ze twoja kolezanka samotna jest latwym obiektem do zdobycia

Gość Gościówa, gościówa
Wcale nie jesteś naiwna tylko się martwisz o swój związek bo zależy Ci na mężu, to zrozumiałe. Chyba każda kobieta by się zaniepokoiła takim odkryciem. Z drugiej strony - nie bronię męża - ale mężczyźni nie myślą,że było by w porządku poinformować żonę bo według niego przecież to nic takiego,tym bardziej, że to Twoja koleżanka....

Gość gość
zapytaj męża czy byłby zadowolony gdybyś ty miała takiego kolegę i pomagała mu we wszystkim...

Gość aneczkal
Ja Cie nie chce martwić, ale dokładnie w ten sposób rozleciał się związek moich rodziców :/ Koleżankom sie NIE ufa w takich sprawach - podstępne żmije bywaja i lepiej dmuchać na zimne. Tym bardziej, ze juz cos ukrywa przed tobą, jak to że ją wozi do pracy...Czyste sumienie nie musi kłamac.

Gość gość
zawsze fajnie, dla odmiany, spędzić czas z inną kobietą niż żona a jeszcze lepiej poflitrtować, poczuć ten dreszczyk emocji którego z żoną już dawno niema a jeszcze lepiej jak erotyka unosi się w powietrzu, od razu adrenalina i testosteron buzują, zapomniane już dawno z żoną a najlepiej jak seks się trafi, bo jest taki świeży i na zupełnie innym poziomie niż ten z żoną, który znamy do znudzenia nic tak nie podkręca emocji jak nowe ciało

Gość gość
Jak to mowia. NIe wazne ze brzydka byle byla OBCA. Zona juz sie na maksa znudzila a po 10 latach to juz dla facetow kazirodzctwo.

Gość gość
Polecam biuro detektywistyczne Investiga, detektyw dwa razy tanszy od innych warszawskich agencji a rezultaty sa naprawde zadawalajace, material moglam uzyc w sadzie w sprawie rozwodu.. takze szczerze polecam i zycze powodzenia

Gość gość
Polecam biuro detektywistyczne Investiga, detektyw dwa razy tanszy od innych warszawskich agencji a rezultaty sa naprawde zadawalajace, material moglam uzyc w sadzie w sprawie rozwodu.. takze szczerze polecam i zycze powodzenia

Gość gość

Gość gość

Gość gość