Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_fiołek

Winetki a wesele

Polecane posty

Gość pani_fiołek

za niecały miesiąc wychodzę za mąż, i mam taki "problem" co sądzicie o usadzeniu gości przez Parę Młodą? rozstawieniu imiennych winetek.... czy to sie sprawdza?

Gość gość
Do bani. Byłam na takim weselu, człowiek chce usiąść z dawno nie widzianą rodziną- a tu niespodzianka, trafiłam na obcych ludzi, zero wspólnego tematu, drętwo. Najlepsze jest to, że jak sobie ludzie popili, to zaczęli się zamieniać miejscami, jak dzieci w szkole.

Gość gość
tak moja mama brala slub rok temu w czerwcu,kazdy mial swoja winietke, i kazdy byl zadowolony

Gość gość
Skoro chcesz winetki,to musisz usadzic tak gosci aby osoby siedzace kolo siebie sie znaly w miare. Jesli masz sklocona rodzine to rozsadz ja bo beda problemy.

Gość gość
I nie mieszaj strony młodej i młodego bo ciężko tak z obcymi się dobrze bawić,

Gość guu65
Kiedyś bylismy na weselu u kuzyna no i każdy miał swoje miejsce. Trochę dziwnie było bo przy nas siedzieli abstynenci, moj mało szalu nie dostał bo w drugi końcu wujcio co lubi popić i pospiewać a my jak te ćwoki na stypie. A poźniej moj się wkurzył zabral krzeslo i sie przesiadł. To ja tez. Wiele osób sie tak własnie przesiadło.

Gość pani_fiołek
podnoszę temat... ;]