Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

pomocy..SEx z przyjaciolka, nie less, nie BI...

Polecane posty

Gość gosciowa

czy osoba, ktora chciala sprawdzic jak to jest z kobieta, namawiala druga osobe bardzo dlugo i wycofała sie w polowie ( sumienie itd) , która nadal to ciekawi będzie znów probowac, czy jezeli sprobowala przerwała moze znow chceć probowac?

Gość gosciowa
ona namawiala mnie bardzo dlugo, ja nie bylam za kiedy juz sie zdecydowalam ona w polowie przerwala czy bedzie probowac znow?

Gość gościówka0002288888
Nie wiem czy bedzie znow probowac. Porozmawiaj z nią na ten temat.

Gość gosciowa
to jest kobieta bardzo nowoczesna czyste hetero ja rowniez :) podobaja nam sie rozni faceci i na inne kobiety nie reagujemy tak jak na siebie :) my po prostu uwielbiamy sie bawic.. co sie moglo stac? czy ciekawosc moze zlamac sumienie za jakis czas?

Gość gosciowa
to jest kobieta bardzo nowoczesna czyste hetero ja rowniez :) podobaja nam sie rozni faceci i na inne kobiety nie reagujemy tak jak na siebie :) my po prostu uwielbiamy sie bawic.. co sie moglo stac? czy ciekawosc moze zlamac sumienie za jakis czas?

Gość gosciowa
rozmawialysmy, planowalysmy nie raz, ja nigdy nie napieralam, kiedy ulozylam sobie w glowie juz, ona zrobila pass dlaczego? za duzo alkoholu? na granicy utraty swiadomosci mogla zrobic swoje?