Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa na 102

dzień dziecka:)

Polecane posty

Gość gościówa na 102

co kupujecie na dzień dziecka swoim pociechom?ja już zamowiłam trampoline taką 252cm.to mdedzie wspolny prezent dla moich pociech:) mam dwójkę dzieci.niektóre zaraz powiedza ze sie chwale....moze i tak ale tu wszyscy sie chwalą:)uroki kafeterii:)bez tego nie bylaby taka popularna:)

Gość gościówa na 102
mdedzie-będzie:)

Gość gość
mój Maluszek już dostał, ale ma 4 mce i nie rozumie, od dziadków (moich rodziców) pałąk na wózek/fotelik/kołyskę/łóżeczko z zabawkami a od nas myszkę mickey z biedronki :D

Gość gość
moja dostanie hulajnogę za 40 zł :)

Gość gość
Nasza 4latka dostala juz rower a teraz dokupimy jakis drobiazg - lalke czy cos podobnego no i lody :)

Gość gościówa na 102
córka na urodziny też hulajnogę dostała:)fajna sprawa

Gość gościówa na 102
moja córka ma 7lat,synek 3latka

Gość gościówa na 102
nikt więcej nie dołączy?

Gość mama dwóch dziewczynek
U nas typowe prezenty dzieci dostają na święta i urodziny, a dzień dziecka spędzamy po prostu razem, tak jak dzieci chcą, z atrakcjami... wyjeżdżamy na całodzienną wycieczkę w wybrane przez starszą córkę miejsce i spędzamy razem czas. Córka ma na szczęście dobry gust, więc i my odpoczniemy i pozwiedzamy. Zamiast obiadu pizza i desery lodowe, może jeszcze jakaś wata na patyku ;-) Kupiłam w tym roku jeszcze drobne prezenty - małej piesek chi chi love, starszej maskotka kaczor donald/ulubieniec/, wybrany kostium kąpielowy i mgiełka do ciała.

moj synek poltora roku dostal juz piaskownice, puzle i samochodzik koparka :) mysle ze jeszcze dostanie ale to czas pokaze :) my mu narazie nic nie kupujemy bo on tyle dostaje ze zawsze kupuje na koniec zeby nie bylo takich samych rzeczy :) a cos tam mu kupimy :) ja mu co tydzien cos kupuje i tak :D

Gość gościówa na 102
no my też oprócz tej trampoliny gdzieś się wybierzemy tylko ciekawe jak z pogodą będzie w tym roku....

Gość gość
Mój dostanie jedną drewnianą zabawkę- remizę z wozami strażackimi, a poza tym zapowiedziałam już że żadnych zabawek, będzie basen, zoo- to jakoś w okolicach dnia dziecka, bo w sobotę pewnie będą tłumy, a w mieście będą różne atrakcje dla dzieci przez weekend więc pewnie sobota i niedziela w plenerze.

Gość gość
moje dzieci - 3,5 roku spędzą cały dzien z nami. Pójdziemy na festyn z okazji dnia dziecka. Poskaczą w dmuchanym zamku, pójdziemy na plac zabaw i na lody. Z tego bardziej się uciesza niz z kolejnej zabawki.

Gość gość
Kupiłam zestawy do puszczania baniek mydlanych. Takie najprostsze po 2 zł. 2 tyg temu byliśmy na wyciecze w wesołym miasteczku, tydzień temu pojechalismy na wycieczkę do miejscocowsci uzdrowiskowej i tam na straganie z pamiątkami wybrali sobie zabawki, zjedlismy obiad z restauracji potem lody, zaliczyliśmy dmuchany zamek do skakania, a w dzień dziecka jada z dziadkami na festyn. Do tego dostali od dziadków pieniadze- schowałam im, po 4 rózne zabawki i jeszcze dostaną parasolki z disneya od chrzestnej. Myślę ze wystarczy. W tyłkach im się niedługo poprzewraca od tego wszystkiego.

Gość gość
A ja zabieram swojego dzieciaka do Parku Szczęśliwickiego 2 czerwca i mam nadzieję, że wygramy w konkursie na malowanie portertu Ben 10 na stanowisku Toys R Us. Szykują się tam fajne atrakcje. Drogie mamy. Zapraszam razem ze mną! http://www.toysrus.pl/tru-promocje/1369657016

Gość gość
wielką śmieciarę (ponoć to hit wśród chłopaków) i wycieczkę do Wesołego Miasteczka w Chorzowie