Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam żeby się pocieszyć

Czy są tu osoby pracujące w budżetówce?

Polecane posty

1. Ile macie lat, 2. jakie stanowisko, 3. jakie wynagrodzenie 4. jakie województwo. bo ja 1. 30 lat 2. referent ( dodam że jestem po studiach) 3. 2100 brutto 4. zachodniopomorskie załamka....

Gość kjsdlksadh
to się zwolnij, jedz do Anglii, popracuj fizycznie jak wielu polskich magistrów . Wtedy zarobisz więcej. Wybrałaś taki zawód, wiec chyba wiedziałaś jakie są zarobki po twoich studiach?

Gość gość
po studiach to teraz są prawie wszyscy 1.35lat 2.inspektor 3.1750 brutto 4.warmińsko-mazurskie i się ciesze ze mam pracę

Gość gość
małopolska, 1950 zł brutto, 8 lat na stanowisku starszego referenta adm, uczelnia państwowa

wykształcenie mam inne niż zawód w którym pracuję....ale cieszę się że mam pracę. Gdybym chciała jechać do Anglii to pewnie bym pojechała....Tam to może jechac każdy- sztuką jest utrzymać się w Polsce. Dlatego pytam jak to wygląda w innych placówkach budżetowych.

Gość gość
3500 brutto, wschód kraju odpowiedzialność bardzo duża inspektor

Gość gość
29 lat referent 1900 zł brutto Też załamka :(

Gość gość
nie sciemniacie z tymi 1700-1900 brutto? wiem ze w budzetowce kokosow nie ma ale tyle to w sklepie mozna wyciagnac

Gość gość
u mnie każdy zarabia od 2300 do ręki wzwyż też mnie dziwi, jak podajecie takie niskie stawki

hahahaha to nie wiem może takie stawki są w Warszawce w urządzie miasta. U mnie miasto 25 tys. mieszkańców i mam 2100 brutto. Dziewczyna u mnie w dziale najdłużej pracująca ma starszego referenta i nie ma nawet 2000 zł na ręke.

a najbardziej mnie rozwala jak każdy kto się dowiaduje że pracuje w urządzie twierdzi że mam kupe kasy i pierdzę w stołek. A ja czasem nie mam jak się z robota obrobić.

Gość gość
ja mam tak samo, na dodatek za każdy wydany grosz w moim dziale odpowiadam sama i jak cos bedzie nie tak, to bedzie wesoło :(

Gość hdgsdf
starszy specjalista 2500 brutto 5% dodatku z wysługę lat nagrody 300-400 zł co kwartał wczasy pod gruszą 800 zł raz na rok Zajmuję się sprawami majątkowymi, więc odpowiedzialność ogromna. Szukam za granica, ale nie mogę znaleźć.

aha no zapomniałam tez mam 5% dodatek stażowy, do tego 2 razy do roku zapomoga finansowa z socjala, około 400 zł no i trzynastka- gdyby nie to to bym cienko piszczała....

Gość hdgsdf
Też o trzynastce zapomniałem. Wiek 31 lat woj mazowieckie, administracja rządowa