Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Audi A4 dobry wybor czy przechwalony

Polecane posty

Gość gość

witam mam takie pytanko...otoz planuje kupno samochodu i mam dylemat strasznie podobaja mi sie peugot 407 ( ale slyszalem ze awaryjne autka a i czesci drogie) i bardziej sklaniam sie ku audi A4 1.9 TDI (130km). i tu zapytanko czy to autko jest naprawde takie dobre jak wszystcy chwala???

Gość gość
Ja mam 3 z kolei A 6 i nie wyobrażam sobie żadnego innego. Przerabiałem już opla , vw i nissana, ale nie ma co porównywać.

Gość gość
duzo osob to mowi ... szukam dynamicznego, komfortowego autka zeby mi nie ssal paliwa za duzo i czesci w razie awari w miare rozsadku...w audi to wszystko zawarte.

Gość gość
Audi to jest jednak marka

bardzo dobry wybór, 1.9 TDI to jeden z najlepszych diesli w historii problemem może być znalezienie egzemplarza z nieprzekręconym licznikiem i bezwypadkowego 🖐️

Gość matacz,.,,..
d**a a nie marka , marka to bła kiedyś , a i tak silniki miali do d**y , zawsze kazda jednostka benzynowa brała olej , handluje tym ponad 20 lat wiem co pisze , audi nawet dach potrafi zgnic mimo ze to ocynk :) silnik udany to 1,9 tdi i to do wersji 110 koni , potem juz są systemy CR i jest kupa jak w kazdym . Francuza zgnitego nie widziałem nigdy , chyba ze robiony . awaryjnosc to mit , mogę pisać godzinami .

Gość gość
a mam takie pytanko zwiazane z cena sprzedazy... otoz mam taki nawyk ze srednio samochody zmieniam co rok badz co 2 lata ( 2 dni temu pozbylem sie scenica, ktory zaszedl rdza jezdzilem nim 2 lata przy blizniaczym wozku w poprzednim jeszcze passacie nie bylo miejsca na nic) teraz jestem uwolniony od wozka i nie potrzebuje takiego duego auta...na scenicu stracilem po 2 latach 3 tys ... a przy audi ile mozna sie spodziewac???

Gość matacz,.,,..
ale tdi o ktorym piszesz to do roku max chyba 2002 potem juz nie było silników o ktorych piszesz , tadi z czerwonym d i I to juz pompe diesel :) i zaczynają sie kłopoty jak z resztą w kazdej jednostce 105 KM 116 KM 130 KM

Gość matacz,.,,..
NA a6 STRACIŁEM 13000zł

Gość gość
do matacz...kogo bym nie zapytal odradza peugota pomimo ze pekny wozek ma to cos co przyciaga wzrok ale jak mi powiedzieli o cenach przy wymianie oleju, filtrow gdzie dochodzilo do 500 zl to przeciez uszy bola jak sie slucha...wogole podobno bardzo awaryjne auto nie mialem wiec brak osobistego porownania

Gość erre
audi to auto na wieś .. W miescie to zly wybór

Gość amczyk
Citroen C4 1.6 HDi 110KM A myslałes nad citroenem ? C4 z tym silnikiem to świetny wybór

Gość gość
c4 odpada nie moj gust

Gość gość
matacz 13 000 zl??// a jaki czas jazdy??? strasznie duzo

Gość erre
ten podwójny wydech w tym audi , to obciach

Gość agness089
Ja mam a4, jaki rocznik ? sedan czy kombi ?

Gość matacz ..,,
2 lata i 13 tys poszło fiuuuuu

Gość MArain
audi jest przereklamowane i ciasne, wnętrze trzeszczy, schodzi farba z rączek drzwi i przyciskow na panelu, zawieszenie słabe i drogie, plusy trzyma wartość i silniki tdi, ale unikać 2.0 TDi, 407 odrazu bym odpuścił zawiecha droga i awaryjna, elektronika ponoć również. Ja bym szukał E46 zawsze napęd na tył :)

Gość gość
Że dlaczego niby ciasne? Nie rozumiem tego poglądu. Ja mam od dwóch lat audi i jestem zadowolony. Można kupić niedrogo części, wymieniłem sobie audio na dobry zestaw w http://www.secar.pl/ - generalnie jestem zadowolony, bo w tym przedziale cenowym wiele dobrych aut nie ma.

Gość gość
ceny do audi sa bardzo drogie

Gość gość
Nazwa firmy opiera się na łacińskim tłumaczeniu nazwiska założyciela, August Horch . "Horch", co oznacza "słuchać" w niemieckim, staje się "audi" w języku łacińskim. Cztery pierścienie Audi logo każdy reprezentuje jeden z czterech firm samochodowych, które połączyły się, aby utworzyć spółkę poprzednika Audi Auto Union. Slogan Audi oznacza przewagę dzięki technice, oznacza "awansu dzięki technologii". Ostatnio w Stanach Zjednoczonych, Audi aktualizowane hasło do "Prawda w technice". Każdy z producentów posiada unikalny system nadawania numerów VIN. Audi jest członkiem "Niemieckiego Big 3" luksusowych samochodów, wraz z BMW i Mercedes-Benz, które są trzema najlepiej sprzedającymi się luksusowymi samochodami na świecie.