Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysznie i pieknie!

sniadanie na wyjatkowa okazje

Polecane posty

Gość pysznie i pieknie!

macie sprawdzone pomysly?

Na sniadanie uwielbiam jajka Np sadzone jajko ze szparagami owiniętymi szynką parmęńską albo sadzone jajko w krążku papryki Do tego pyszne grzanki kawa i sok:)

Gość gość
Moj luby mi niedawno zrobill gofry pycha

Gość robi123
jajecznice, parowy - to podstawa ;) ale nie na wyjatkowe okazje, z checia poslucham wszych pomyslow;p

przepraszam do pierwszej propozycji ze szparagami miało być jajko gotowane na miękko. Ma służyć do maczania chleba bądż szparagów:|D

polecam francuskie śniadanie dla dwojga Lekkie, chrupiące croissanty i bagietki, domowa konfitura Babuni - Francuski, miodu z Prowansji, pachnącymi świeżością owocami, bogatymi bakaliami, słodkościami, świeżo wyciskanymi sokami, kawą i talerzem serów.

Gość mmLena07
Gordon Ramsay - Makes It Easy

Gość pysznie i pieknie!
super! inspirujecie mnie!

Gość rozwalinda5
a tak wyglada to jajko w papryce, super sprawa! sama nie raz robilam www.facebook.com/photo.php?fbid=500519873331140&set=a.160841673965630.35112.160783070638157&type=1&relevant_count=1

Gość ale tam sa super rzeczy!
na tej stronie w sensie ;p co byscie powiedzieli na takie sniadanie: www.facebook.com/photo.php?fbid=507457975970663&set=a.160841673965630.35112.160783070638157&type=1&relevant_count=1 hehehe;)

Gość woooooooooooow
jakbym cos takiego dostala, oszalalabym :D z radosci :D

A może zapiekane pomidory... Wydrążone , wbijasz jajko i posypujesz fetą do piekarnika i włala!!:)

Gość pysznie i pieknie!
i to jajko sie zetnie tak w sam raz? w sensie ze da sie utrzymac plynne zoltko? ;)

nie robiłam nigdy w pomidorach bo to danie wymyśliłam przed chwilą. ale robiłam na pizzy i bez problemu tylko trzeba pilnować

Gość pysznie i pieknie!
kreatywnie! :)) no to juz mam troche pomyslow, trzeba je realizowac ;) ale chyba tego wielkiego ptaka ze zdjecia raczej nie dam rady ;))

Gość Sniadaniara
Jajecznica z tostami i lososiem, "eggs benedict" (jaja gotowane bez skorupki, szynka i sos hollandaise na muffinie sniadaniowum - rodzaj bulki), zapiekanka z ziemniakami i peklowana wolowina z jajami gotowanymi bez skorupki... Nalesniki ze swierzymi owocami, "luksusowa" owsianka z bananami i wiorkami kokosowymi... Moglabym tak wymieniac i wymieniac.