Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyah

ANAL PIERWSZY RAZ,POMOZCIE!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość natalyah

Hej chce sprobowac pierwszy raz sexu analnego z moim facetem on chce i ja tez chce ale zawsze jak zaczynamy to mnie tak boli ze nie moge wytrzymac i juz wiecej niechce,doradzcie co mam zrobic,moze nie porafie sie bardziej wyluzowac nie wiem....:(

nie robić ? :O to nie jest dla każdego

Gość Wernyhor
Dużo żeluuuuu... :) Przed...

Trzeba sie odpowiednio rozluznic :) Najlepiej walnac drina, zaczac od normalnego sexu a potem stopniowo przygotowywac tylek do wjazdu :D Proponuje na poczatek masowanie, lizanie, wkladanie palcow, oczywiwcie z duza iloscia zelu, a potem wslizg...na poczatek powoli a potem mozna juz na pelny gwizdek jechac....ja juz mam luzno jak o tym pomysle :D

Gość lubie moh a:***
tylek ma dwa zwieracze. dlatego najpierw sama glowka. poptem reszta ptaka. ruchy frykcyjne dopiero jak tylek dobrze przyjmie czlonka. jako lubrykant sprawdza sie krem na hemoroidy. mozesz przed tem w wannie wlozyc sobie palec aby spradzic, czy nie ma kupy:classic_cool:

No patrzcie-a ze mną analnie nie chciała :-D Pewno zbyt wielki jej się wydal...;)

Gość lubie moh a:*****
bo przestraszylam sie twojej zlamanej kluski:P

Gość gość
dzieki:) macie racje ze chyba walne sobie drineczka najpierw a potem po malutku...

Gość gość
mam jeszcze takie pytanie a zel moze byc obojetnie jaki czy musi byc jakis do anala?? wiecie co ja czasem robie jak nie moge sie wypróżnic to wkladam sobie czopik glicerynowy,przed analem tez moge??

Gość natalyah
zapomniala sie podpisac to ja natalyah:)

zapomniala sie podpisac to ja natalyah xxx ej no bez takich :-o teraz to wiele zmienia...

Mi na początku też nie było łatwo, mogę powiedzieć że znam ten ból :D My z mążem używamy do tego celu wazeliny (po wypróbowaniu różnch żeli oazała się najlesza) Ja mam taki sposób że kiedy mąż tylko wejdzie we mnie w pozycji na pieska chwilowo przestaje wykonywać ruchy a ja poruszam się sama powoli i coraz szybciej, kiedy czuję się już odpowiednio rozluźniona wtedy on przejmuje inicjatywę i normalnie mocno mnie popycha ;) Niesamowita przyjemność :D

Gość gość
jest w seksszopie urządzenie ze stali chirurgicznej pn. rozwieracz ginekologiczny pochwy lub odbytu + żel znieczulający. Po takim przygotowaniu nawet ogier ci wsadzi i nie będzie bólu..

Gość gość
cyt. Kasi ....wtedy on przejmuje inicjatywę i normalnie mocno mnie popycha Niesamowita przyjemność GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Ty Kasiu chyba masz uszkodzoną waginę i łechtaczkę skoro łapiesz się nawet brzytwy by coś tam odczuć, ale nie orgazm. Gupia babo, po c**j ta ściema,, odbytnica nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu, zatem nie ma mowy o analorgaźmie. A jeśli masz łechtaczkę zdrową , to równoległa stymulacja łechtaczki może wyzwolić orgazm, ale nie sam anal.

Gość gość
przyjemność jest również z drapania za uchem, przyjemność ale nie orgazm, kumasz gupia Kasiu?

Gość przewidywania
dla Kasi: po roku analseksu, w kolejce po chleb będzie srała po kostkach z powodu rozp********ia zwieraczy odbytu. Powodzenia.

Gość gość
ktoś powyżej porównuje anal z drapaniem za uchem. Zapytam autora tej wypowiedzi tylko czy próbowałaś/łeś?? Jeśli tak to może była to nieudana próba, a jeśli nie a zapewne taka będzie twoja odpowiedź to nie wypowiadaj się na ten temat. To tak jakby świnia która co dzien je paszę opowiadała że nie smakuje jej lasagne i nie podoba jej się pływanie gondolą po Wenecji. PS anal na początku nie sądzę żeby była rewelacja, trzeba zrobić małą lewatywę i jeśli będziesz naprawdę rozluźniona i pewna siebie, można odlecieć. Ja podczas seksu analnego mam niesamowite orgazmy, ale trzeba być baaardzo dobrze podnieconą i czekać aż wszystko tam będzie miękkie i luźniutkie. Nic na siłę.

Gość gość
ja to robię raz na 2 lub 3 miesiące, czasem pół roku nic. To nie jest rodzaj seksu na codzień absolutnie. Przyjemność z drapania za uchem może mieć kot, jeśli ty to lubisz to ok whatever, ja wiem co czuję i to jest orgazm. Jestem doświadczoną kobietą z mężem robimy różne konfiguracje od przeszło 10 lat i wiem uwierz kiedy mam orgazm i skąd on pochodzi. Anal jest fajny ale w dobrym związku gdzie jest stałość i zaufanie nie tylko szybkie podniety w klubie

Gość gość do Kasi
A czy bierzesz po analu penisa do buzi i zamiast rzygania, smród gówna jest dla Ciebie afrodyzjakiem i osiągasz też orgazm? Ponoć odbytnica w końcowej części jest czysta jak łza i ma zapach fiołków, prawda czy nieprawda?

Gość gość
jeśli chcecie oboje - spróbuj. miałam ten sam problem co Ty, kwestia wyluzowania. anal odczujesz bardziej. pierwszy raz na pewno będzie ciężko, ale myślę że nie będziesz żałować. ja pierwszy raz tego spróbowałam po alkoholu, nie tak żebym się upiła, po prostu po jednym piwie. dopiero wtedy miałam więcej odwagi i nawet mniej bolało, ale doznania świetne.