Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Mój partner nie spełnia moich oczekiwań

Polecane posty

Gość Silene

Proszę Was o radę. Mój partner nie spełnia moich oczekiwań uczuciowych. Nie jest czuły, rzadko mnie przytula, w łóżku nam się nie układa. Jest tzw szybkim strzelcem, często kończy nawet przed stosunkiem. Mimo wszystko jest dobrym człowiekiem i nie chciałabym od niego odchodzić. Poradźcie mi, co Wy byście zrobili na moim miejscu?

Gość krwawnik
Ale ma w d***e Twoje potrzeby czy zwyczajnie nie potrafisz mu ich zakomunikować? Seks kończy się po jego "wystrzale"? :P

Gość Silene
Tak, kończy się, ponieważ ja się obrażam. daję mu chyba wyraźnie do zrozumienia, że nie zaspokaja mnie. Poza tym nie goli się w miejscach intymnych, to obrzydliwe.

Gość krwawnik
Tak, obraź się bo facet za szybko kończy :D Niesamowicie go wspierasz. Jak dla mnie jesteście siebie warci bo nie potraficie szczerze, z szacunkiem porozmawiać.

Gość gość
ale pelinany jesteście! Facet kończy zanim zacznie ta... już to widzę daj sobie spokój dziecko z tymi prowokacjami

Tak, obrażanie się to niezawodny sposób wyrażania swoich potrzeb i zmartwień. Działa zawsze...

Gość krwawnik
" ale pelinany jesteście! Facet kończy zanim zacznie ta... już to widzę daj sobie spokój dziecko z tymi prowokacjami " Aaa, bo seks to samo wsadzanie do pochwy. Ciekawe masz pożycie.

Gość Silene
próbowałam z nim rozmawiać, ale on się zacina. Proponowałam nawet wizytę u seksuologa. Facet ma 42 lata, a kończy jak 15latek :o

to już może być problem czysto fizyczny...może niech on zacznie od pójścia do urologa?

Gość Silene
Jest lekarzem, więc by się zorientował, gdyby to były problemy z prostatą. Poza tym on się do mnie zabiera jak do worka ziemniaków :o. ja już nie mam siły, naprawdę...

Gość gość
jesteś zła bo twoja norka potrzebuje dłuzszej penetracji ,a on strzela za szybko

Gość pozamiatane
No nie proszę państwa. Autorka bierze siusiaka chłopaka do ręki, pomiętośi i facet nie zdąży wejść w dziurkę tylko zlewa się jej na pępek. Więc dlatego facet kończy nim zacznie. Za długa gra wstępna :P

Gość dziarga.
Mój facet powiedział mi że lubi moją owłosioną "myszkę". Więc jej nie depiluję. Natomiast bardziej podoba mi się fujarka faceta z bokobrodami niż łysa pała. To tak jakbym miała fiutka z przedszkola.

Gość gość
Przykro mi bardzo ale twój partner ma przedwczesny wytrysk. I wiek nie ma tu nic do rzeczy. Nic się nie poprawi bez wiztyu u seksuologa. Uraz na tym tlem będzie się jedynie powiększał. Na szczęście jest to wyleczalne :) Nawet bardzo łatwo, tylko trzeba pójść do lekarza.

Gość gościówa23
to prawie jak u mnie- tylko ze moj nigdy nie konczy - nie odczuwa takiej potrzeby. nawet sie nie masturbuje.niby seks wszytsko zebym ja doszla, ale i tak udaje bo co to za przyjemnosc ze sie pobawimy a on i tak nie skonczy... bez sensu.