Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedługo mamusia

Imię dla córeczki.

Polecane posty

Gość zaniedługo mamusia

Kutarzyna- tak, zamiast Katarzyna, bo to się z glutami w nosie kojarzy tylko :)- w skrocie Kusia, Kuśka. Co wy na to?

Gość gość
Każde imię dobre byle tylko nie wiktoria ani Kornelia !!! Takie imiona najczęściej mają dziwki albo laski mające zatwardzenia!! :(

Gość gość
kutarzyna? Mi się kojarzy z kootasem :D kutasina :P

Gość zaniedługo mamusia
a przepraszam, Katarzyna to ci się z niczym nie kojarzy? kutas to taka ozdoba staromodna, wiec co w tym smiesznego?

Gość gość
No i co, podrośnie pójdzie do szkoły, powie do nauczycielki Kutarzyna jestem i dostanie pałę bo źle imię wymawia. Czy przyszli rodzice to są dziś zdrowi na umyśle? Nudzi wam się, to sobie durne imiona wymyślacie, żeby dzieciakowi metrykę zaszargać. Sama idź do USC i zmień imię na Głupol, i tak się do końca życia ludziom przedstawiaj i jeszcze dumnie głowę unoś do góry!

Gość gośćcojekość
wiem że niby imię dla dziecka to indywidualna sprawa ale rozwala mnie jak ktoś daje dziecku na imię Oliwia, Wiktoria, Julia, Zuzanna, Zosia. Jak podrosną to będzie trochę siara bo to imię będzie oklepane jak teraz Kasia, Magda i Agnieszka. Zauważyliście ten dziwny trend na nadawanie oryginalnych imion albo właśnie starych typu Zofia, Zuzanna itd? ja dla swojego dziecka wybrałabym imię nieudziwnione bo takie dziecko będzie miało tylko problem i będa się z niego nabijać. I nie wybrałabym też imienia które jest właśnie na czasie, bo będzie oklepane....

Gość gość
A jakie to jest imie normalne?

Gość gość
Nie tylko mnie kojarzy się z kutasem :D tak samo będą wołać koledzy i koleżanki z podstawówki, gimnazjum, liceum, na studiach aż wreszcie córka pójdzie po rozum do głowy i poleci w podskokach do urzędu zmieniać imię :D

Gość gośćcojekość
hahahah badnijcie imiona nadawane w Warszawie, zachęcam do oglądania listy od dołu. Niezły polew, jak można dac dziecku na imię Niunia, Mrówka, Zara, Tradycja. łoooogień ;) Patrzeć tylko a za 2 lata dzieci będą miały na imię tesco, media markt itd heheheh

Gość gość
ja nie wiem, o co caly ten szum. mam 34 lata, mam na imie agnieszka i nigdy, ale to nigdy nie mialam pretensji do rodzicow, ze w klasie byly 2 agnieszki, a na podworku 4. jak ktos chce to niech nazywa dziecko majka, oliwia, mnie to nie rusza.

Gość cudowna ta lista
koniecznie Amnezja, Cypinia albo Guantanamera.