Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tym śluzem

Jak powinien wyglądać śluz w 6/7 tyg. ciąży ? ;-)

Polecane posty

Gość Co z tym śluzem

Witam, Kochane ! Mam pytanie, które bardzo mnie niepokoi ... Otóż jestem z 7 tyg. ciąży - zanik okresu, 4 pozytywne testy ciążowe. Jestem umówiona Z lekarzem na przyszły wtorek w celu potwierdzenia wszystkiego... Moja sytuacja wygląda tak, że nie mam właściwie żadnych objawów ciążowych, choć rozmawiałam z gronem koleżanek i bliskich i nawet większa część z nich nie odczuwała szczególnych objawów, więc to mnie tak nie przygnębia... Mierzę temperaturę na bierząco - zawsze 37.0-36.9 Normalnie, gdybym nie była w ciąży miałabym w tym czasie dni płodne i uwaga - od dwóch dni mam śluz płodny - bezbarwny i ciągnący. Dotąd miałam normalny - biały, delikatnie żółtawy, kremowy i było go duuuuużo, a teraz ten "płodny" ? Jestem przerażona i nie wiem, co robić ? Czy lecieć do lekarza i powiedzieć mu o wszystkim, czy nie panikować, bo jest to "normalne" ? Czy któraś z Was może coś poradzić, bądź sama tak miała ? Z góry dziękuję za odpowiedzi !

Gość Co z tym śluzem
up ;-))

Gość Co z tym śluzem
żadna nic nie wie na w.w temat ? :)

Gość gość
moze wcale wciazy nie jestes ,po co ta panika i glupie pytania?test pozytywny to jeszcze nie oznacza na 100% ze jestes w ciazy