Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzynastodniówka

Ktoś Stosował /Stosuje DIETA 13 DNIOWA!???

Polecane posty

Gość Trzynastodniówka

Ja zamierzam od jutra zmierzyć sie z tą dietą,wiem że jest ciężka ale inny sposoby nie działąją na mnie... Waże-68 kg Marzenie żeby zejsć chociaż do 60,ale jak z 5 kg by spadło to też było by super :P Podzielcie się doświadczeniami.... A co do jadłospisu,to nie bd jeść befsztyku tylko w zamian kurczaka i czasami trochę owoców jeszcze ,warzyw....szczególn ie do śniadania bo chyba nie wytrzymam o samej herbacie z cukrem... I właśnie a propo śniadania ,zamiast kawy bd piła herbatę zieloną...Czy tak może być ,bo po kawię ,jezscze bez posiłku z rana będzie mnie telepać trochę ;p POZDRAWIAM :) i czekam na odp ;] Baaaaaaaaardzo mi zależy na efektach tej diety bo w lipcu czekają mnie wspaniałe wakacje o jakich nawet nie marzyłam i chcę wyglądać i czuć się dobrze. :)

Gość kopppp
podbijam,również chcem,chcem,chcem !!!!

Gość trzynastodniówka
Hej to znowu ja ;] Pisze tutaj żeby się dzielić swoimi odczuciami i to jakie bd efekty diety ,z każdym dniem będe zdawać tutaj relacje na bierząco ;] Dziś mija mój pierwszy dzień na diecie (wczoraj pojechałam z moim facetem na zakupy i spakowałam do koszyka wszystkie nie zbędne produkty ) Po pierwszym "posilku" o ile mozna go tak w ogóle nazwać :) (herbata zielona z łyżeczzką cukru i pomidor) ,mialam lekkie zawroty głowy ,ale już później było ok jak zjadlam lunch (2 jaja got. trochę szpinaku i pomidor) choć przyznam szczerze iż myślałam że z tym szpinakiem nie bd miala takiego problemu z przełknięciem go ,a jednak.....nie mogę go przetrawić cos i zastąpie go chyba brokulami... Przede mną Obiadek: (pierś z kurczaka ,bo zastąpilam ją za befsztyk i sałata) Zobaczymy jak się bd jutro rano czuła... ;] Pozdrawiam i zachęcam do wspolnej diety na forum!!! :)

Gość Gostka a nie gosc!
Ta kawa na sniadanie ma pewne zadanie. Jesli chcesz inny napoj to sie upewnij ze jest wysokokafeinowy. Chodzi o to zeby kafeina wymusila na twoich jelitach oczyszczanie. Powodzenia zycze kochane dziewczyny, dacie rade. Nawet ta cholerna 13dniowa dieta kopenhaska da sie przezyc ;)