Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzmnieniebedzie

Śmierć

Polecane posty

Gość juzmnieniebedzie

Witam. Ten post będzie swego rodzaju listem pożegnalnym. Piszę go tutaj, bo nawet nie mam komu go napisać. Rodzina mnie nie chce, przyjaciół nie mam, ukochany się na mnie wyżywa. Nawet nie mam z kim się żegnać. I to nie są żarty. Po prostu czułam potrzebę pogadania z kimś, wyżalenia się komuś, ale ja nie mam komu. Nie mam nikogo. Dlatego napisałam tutaj, chociaż wiem, że będziecie się śmiali z mojej decyzji. No ale po co mam żyć, dla kogo? Nie mam nikogo i tak naprawdę nigdy nikt mnie szczerze nie chciał. A mówcie co chcecie. Przywykłam do ciągłych obelg i naśmiewania się z mojej osoby. I tak nie chciał mi nikt pomóc. Z resztą i tak mnie już nie będzie

to nie list samobojcy - tylko chec zwrocenia na siebie uwagi, idz lepiej do terapeuty - i tam ci ktos poswieci czas - bo tutaj jestes tylko jednym z miliona anonimowych przechodniow, taka prawda;/

Gość słoneczko i chmurka
listem pożegnalnym. . . to jak nie masz nikogo to z kim chcesz się żegnać? jak wszyscy mają Cię gdzieś to daj sobie z nimi spokój i rób swoje, pomyśl co może być za kilka lat. szkoda zabijać siebie i swoje marzenia dla ludzi, w końcu Ty masz być szczęśliwa czy oni? ukochany się wyżywa? to go zmień, proste

Gość juzmnieniebedzie
A na cholerę miałabym zwracać na siebie uwagę w internecie? Masz rację, chciałabym być zauważona, ale nikomu nie odpowiadam, nikt mnie nie chce, nie podobam się nikomu taka jaka jestem. Więc doszłam do wniosku, że nie mam dla kogo żyć, to po co żyć? A terapeuta nie pomaga. Chcę umrzeć i zrobię to teraz

nie jestes typem samobojcy;-) dlatego mnie bawisz;-) a pretensje to nie do mnie - mnie twoje problemy nparwde az tak nie interesuja

Gość gość
gdyby smierc miala na imie irena ożeniłbym się z nia

Gość gość
lima nova

Gość gość
co jest wazniejsze pieniadze czy smierc

Gość gość
pieniadze rzecz nabyta zyje sie raz umieram coddziennie

Gość gość
kto zabija dla piniedzy umiera

Gość gość
czyli wniosek kobieta to pieniadze

Gość gość
mozna nabywac A ZABIC CIE ? PRZED UPLYWEM 1 MIN

Gość Kurs_Alfa
Do juzmnieniebedzie Witaj Nieznajoma i Nieszczęśliwa zarazem, To bardzo przytłaczające, jak fatalnie życie ci się układa:( Nie będę ci mędrkować, ale spróbuj jeszcze dać szanse sobie na lepsze życie. Czemu w końcu nie ma się coś zmienić? Na chwile obecną nie mam pracy, ani partnera życiowego, niejednokrotne zakochania bez wzajemności, ponad 30 lat:( W oczach niejednej osoby musze być dziwolągiem, no nie? Nie rezygnuj ze szczęścia, jakie może się do ciebie uśmiechnąć - może już najwyższy czas:)? Może to czas przełomu? Dla kogoś masz wielkie znaczenie ... dla Boga. Mnie to pociesza przy nieudanym życiu. Jak można by ci pomóc? Można, spróbuj tego, co ja - Kurs Alfa. To darmowy, chrześcijański, międzywyznaniowy kurs o podstawach wiary. Najpierw jest wykład ok 30 min, potem przerwa i czas by napić się kawy i zaznajomić z ludźmi! Następnie omawianie tematu w mniejszych grupkach. Fantastyczne i można poznać wspaniałych ludzi:) Spróbuj, to może być krok w dobrym kierunku. Cieplutkie pozdrowionka w chłodnym życiu Kurs Alfa www.alfapolska.org

Gość gość
Musisz żyć

Gość gość
511004716. tej osobie trzeba pomoc. ode mnie nie odbiera, a tez chce sie zabić

Gość gość
blagam pomozcie jej