Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wprowadzanie pokarmów stałych pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam od 3 dni podaje mojemu synkowi marcheweczkę, jutro chce podać jabłuszko i powiedzcie mi: oczywiście jabłuszka podam pół łyżeczki, ale jutro przy innym posiłku mogę dać marcheweczkę? i jak podajecie ziemniaka? gotujecie bez soli i co dalej? i co jeszcze mogę mu podać? z owoców chyba nic tylko oprócz ziemniaka dynię? ma skończone 4mce i jest na mm

Gość gość
nikt nie pomoże?

Gość gość
ja zaczelam wprowadzac jak moja miala 5 miesiecy ale niebawilam sie tak jak ty ze pi pol lyzeczki. od razu gotowalam obiadki deserki jadla cale i z glutenem tez sie nie bawilam jak skonczyla 6 miesiecy zrobilam grysik na mm teraz ma 9 miesiecy i nic jej nie jest

Gość gość
owszem, ale mój syn miał badania-będzie miał na pewno alergię pokarmową, więc muszę pomalutku, nie zamierzam jechać, ani dzwonić po pogotowie bo dziecko mi się dusi ;) więc jak ktoś pomoże??

Gość goscgcgbcf
tak mozesz podac marchewke tez tylko jablko dobrze bedzie jak zagotujesz w wodzie ( mozesz didac odrobunke cujru jak bedzie kwasne) ziemniak rqczej nie jest alergenem wiec spokojnie ugitujbez soli i rozgniec.... a po dyni to na 99% nie bedzie uczulony pozniej seler kalafior

Gość gość
seler uczula... ja ziemniaka łączyłam z moim mlekiem.

Gość gość
podnoszę co do jabłuszka i sposobu podania nie mam problemów-marchew i jabłko podaje ze słoiczka bobovita 1 łyżeczka. Tylko nie ma w niej ziemniaka, więc jak go wprowadzić? no i dynię? jak przygotować, a może z jakiejś firmy jest gotowy słoiczek?

Gość gość
Sloiczeczka z samymi ziemnianiuczkami nie widzialam w sklepiczku,wez przestan ciumkac i irytowac otoczenie

Gość gość
a gdzie ty tu widzisz ciumkanie możesz zacytować konkretny post? bo nic takiego nie widzę

Gość gość
up