Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GMO anglia

W anglii nam bardzo smakuje żywność GMO

Polecane posty

Gość 56374577
wybacz ale nie przeżywam fascynacji anglią tak jak ty .....:D anglicy zrobili wiele rzeczy źle i tak jak napisał ktoś wcześniej teraz umierają na ulicach ....anglia to niebezpieczny kraj z niepewną przyszłością

Gość gość
Nie krytykujcie polskich produktow-trzeba umiec kupowac!Piszcie na temat-jak Anglia to Anglia :-D

Gość gość
mniam GMO za to anglie kocham

Gość gość
Witam prosiłbym o wypełnienie ankiety nt. żywności GM, piszę pracę magisterską na ten temat i każde wypełnienie będzie dla mnie bardzo pomocne :) http://ankietagmo.pl/ Pozdrawiam i dziękuję Marcin

Gość gość
w polsce nie tylko jemy zywnosc GMO ale tez firmy zywnosciowe nie maja zadnego obowiazku informowac, ktora zywnosc jest GMO :)

Gość gość
polska wyhodowana we wlasnym ogrodku :) za to miedzyinnymi kocham nasz kraj w UK nie zasadze marchewki na syfiastym podworku 4x4 z sasiadem obok i srajacym psem lub kotem :D w niemczech jak zasadze to mnie p****bia ze dorabiam hahhaha zycie na emigracji jest .."z******te" :D :D :D

Gość gość
A w Polsce psy i koty nie sraja. Polska to kraj 3 swiata i ciesze sie ze ńie musze tam mieszkać

Gość piotr raczek
Jak żywność GMO może smakować, przecież to sama chemia... Ani to smaczne, ani zdrowe. Jedyne czemu może służyć jedzenie z GMO to producentom żywności, którzy na tym zyskują czas i większe dochody. Ja tam wolę zjeść zwykłego kurczaka niż zmodyfikowane kurczakopodobieństwo :) Poza tym przeraziło mnie to, że już w kilku miejscach przeczytałem o związku GMO z komórkami nowotworowymi, ot chociażby: "W badaniu dr Arpada Pusztai zauważono również zwiększoną tendencję do powstawania komórek nowotworowych."

Gość gość
wolę żreć GMO w Anglii niż stare wędliny przyprawiane solą drogową i podcierane płynem do mycia naczyń w Polsce

Tematyka GMO budzi bardzo wiele dyskusji - nie da się ukryć, że ma zarówno swoich zwolenników jak i przeciwników. Ja natomiast zawsze staram się poznać wszystkie punkty widzenia. Korzystam z naukowych źródeł np. http://www.gbepolska.pl/nauka/ aniżeli subiektywnych opinii internautów.

Gość maciejjj12
Wydaje mi się, że warto zagłębić się w tym temacie. Wiele osób ma różne zadanie na ten temat. Jednak często ludzie oceniają lecz nie mają za dużego pojęcia na ten temat. Poczytajcie sobie o badaniach na http://www.i-m.mx/gbepolska/gbepolska/

Gość gość2232
czy ktos probowal jajek value w anglii? kuzwa przeciez tego sie nieda jesc, tak bardzo zmodyfikowany i smierdzacy smak i zapach w polsce w jajku sie nie spotkalem. z miesem jest tak samo, zapak i smak ma calkiem inne niz to w polsce i jest wiecej napompowane solanka, przez co po obrobce cieplnej traci duzo objetosci. wlasciwie przygtowanie takich dan jak w polsce np: wieprzowina z kasza jaglana nie do konca odwzoruje ten sam smak i zapach

Gość gość
autor/-ka postu robi sobie jaja i nabija z jedzenia w UK a wy myślicie że chwali, nie znacie się na kawałach??