Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akakaraka

Kraków - Master Promotion??

Polecane posty

Gość Akakaraka

Cześć! Macie jakieś doświadczenia z firmą Master Promotion? Jestem w trakcie procesu rekrutacji, coś przeglądałam w necie i z tego co przeczytałam, to nie jestem zachęcona :/... Proszę więc o jakieś opinie, szczerze mówiąc byłaby to moja pierwsza praca, nie chciałabym się od razu "naciąć". Na rozmowie zostało wszystko raczej w super barwach przedstawione, ale czytając wypowiedzi ludzi na niektórych forach nie wiem co mam myśleć? rzeczywiście polega to na łażeniu od drzwi do drzwi i namawianiu do kupna czegoś/dania pieniędzy na fundacje? I od tego jest uzależnione nasze wynagrodzenie ile uda nam się sprzedać? Proszę, przybliżcie mi to nieco :)... ogólnie nie jest tak, że boję się pracy - mogę zapierdzielać, spoko, ale nie jestm typem osoby, która potrafi przekonywać, namawiać, sprzedawać - i nie wiem, czy warto próbować, czy może okazać się, że po miesiącu nie dostanę złamanego grosza, bo nie sprzedałam niczego/nie pozyskałam sponsorów???

Gość Akakaraka
Podbijam, może jednak ktoś coś o nich wie???

Gość gość
będą ci kazać kręcić na słoja od majonezu :D

Gość Akakaraka
? jeśli to był dowc*p, to nie zrozumiałam. Naprawdę proszę o opinie ludzi, którzy coś z nimi mieli do czynienia, to przecież ludzka rzecz, przestrzec innego przed jakimś niedobrym zajęciem.

Gość gość
dziewucho powiem ci tak to nie jest forum na takie tematy spadaj pindo

Gość Akakaraka
A jakie forum jest na takie tematy, pindo?

Gość Akakaraka
UP

Gość bellcross
Akakaraka i jak Ci poszła ta praca i rekrutacja?

Gość Akakaraka
Nie poszła - zrezygnowałam z tego, bo skoro to łażenie po domach i wciskanie jakiegoś kitu to ja dziękuję bardzo.

Gość gość
Firma która jest dla ludzi bez perspektyw, łatwo manipulowanych.Dlaczego? Ponieważ opiera się na fikcyjnych awansach ,ryciem beretu codzienie, i stopniowym wtajemniczaniu w manipulację i oszusta.Oszukuje się wszystkich swój zespół ,nowe osoby,pracowników a nawet na wyższych szczeblach sami nawzajem ownerzy robią sobie wałki! Wykorzystują młodych ludzi którzy mają ambicję by założyć im kaganiec klapki na oczy i by z**********i na nich w akwizycji za marne groszę ,mówi się tylko o tym co dobre i fajne a o złych rzeczach zakaz mówienia sekta jak ch*j!Żal ludzi którzy jeszcze tam pracują ,niestety są totalnie zmanipulowani i nie widzą nic po za awansem który o ile będzie nie będzie tak korzystny jak o tym mowa ,

Gość aaagggusss
pracowałam w MP w Krakowie jako fundraiserka, na początku wydaje się wszystko spoko młodzi ludzie fajna atmosfera ale po czasie wychodzi cała prawda. Na początku miałam dobre wyniki i było ok ale nigdy nie zgadzała mi się kasa ale że wyniki były w miare spore to jakoś nic z tym nie robiłam wyjazdy jak się po czasie okazało powinny być w 100% zwracane - a sami za nie płaciliśmy, menager pan P wmawiał nam że zle wypisywaliśmy PZ i "nie przeszły" nawet jak zostały poprawione to kasy nie dostałam za nie. Zbierają młodych ludzi którym dosłownie piorą mózgi i wmawiają że są wyjątkowi bo tu pracują. Nie poleciłabym tej firmy nikomu