Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociczkaaaaaaaaaa

facet równy ze mną - jakie buty do ślubu

Polecane posty

Gość Kociczkaaaaaaaaaa

witam, jak kobietki rozwiązałyście ten problem?która szła w płaskich butach do slubu ?

Gość gość
Facet może iść na szczudłach, wtedy nawet najwyższe obcasy nie są problemem :P

ja miałam balerinki i sukienke optycznie "wbijającą w ziemie"wtedy nie wydawałam sie taka wysoka oraz nisko upięte włosy.buty kpiłam w deichmannie

Gość pennyyy
ja miałam ten sam problem, a wszystkie tańsze buty miały duży obcas, ale udało mi się znaleźć na niskiej kaczuszce buty z ryłko, trochę mnie kosztowały, ale przynajmniej nie byłam wyższa i były wygodne http://www.rylko.com/pl/produkt/X3KJ6B_F28,53055,23.html coś mniej więcej wysokościowo jak te, tylko wtedy trochę inny kształt obcasa był modny.

Gość suknia wygląda obrzydliwie
do plaskich butów. Balerinki na slub to moim zdaniem szczyt bezguścia!! Lepiej juz kupic buciki na maleńkim 2- 3 cm obcasie. Pan młody przecież nie ma całkiem plaskich butów tylko jakies tam podbicie.... Współczuje niskim dziewczynom ale te balerinki na prawdę nie pasują! Nawet figura wyglada inaczej na obcasie Wyobrazacie sobie elegancką wieczorową suknię i balerinki?? no ja nie.. A przeciez suknia slubna to taki wlasnie rodzaj sukni! Litości!!

Gość gość
Jak dla mnie właśnie obcas kaczucha jest przeokropny, wygląda się jak stara baba :P i niekoniecznie autorka jest niska, mam znajomych, oboje bardzo wysokiego wzrostu, więc Młoda szła do ślubu w balerinach, bo w obcasie miałaby 2 metry wzrostu. I wcale nie wyglądała obleśnie.

do suknia wygląda obrzydliwie no faktycznie pod długa suknia widac jakie masz buty....to suknia modeluje figure.jak jest krótka i widac nogi to lepiej jest miec jakis obcasik a tak to głupoty piszesz....ze na obcasie lepiej figura wyglada jak butów nie widac.dobrze dobrana sukienka lepiej zdziała niż obcas na ktorym niektore chodza jak pokraki na ugietych kolanach i i z nogami powykrzywianym. wow faktycznie super wtedy figura wyglada

Gość gość
miałam ten sam problem bo mój facet jest tylko 3 cm wyższy, i chciałam już kupić balerinki ale one wyglądają obrzydliwie, poszperałam trochę i zamówiłam sobie przez allegro http://allegro.pl/slubne-buty-biale-czolenka-slub-butimexbutypl-i3261575725.html pani bardzo sympatyczna, można później zamienić ewentualnie na inny rozmiar jak nie pasuje, powiem osobiście że buty bardzo wygodne. mam nadzieje że troszkę pomogłam

Gość gość
chłopakowi mozesz kupić takie specjalne wkładki 1 cm no i szukać butów na trochę wyższej podeszwie.. zawsze to coś. tylko trzeba się rozejrzeć po sklepach

Gość nastia janowa
Naprawdę Wam to przeszkadza, że po założeniu butów będziecie wyższe? Jeśli to taki problem, to może nie trzeba było się wiązać z takim "niskim" facetem?

Gość julka19xx
kup facetowi szpilki, a jak nie będzie chciał chodzić to wymień go na wyższy model.

Gość gość
Trochę kiepsko to wygląda na zdjęciach jak widać znaczną różnicę. Ja bym wybrała buty na płaskim obcasie :)

Gość thfoahfh'a
mnie to dziwi jak piszecie buty na płaskim obcasie, to sa buty bez obcasów a nie na płaskim obcasie

Gość redi redi redi
kup sobie baleriny,bedziesz dobrze sie czula i tyle. dziwi mnie to ze piszecie ze koniecznie musi byc ten obcasik,dziewczyna jak jest rowna z facetem to azwyczaj nie ma 165 cm w kapeluszu tylko jakies 175-180 albo i lepiej to naklajac obcas bedzie jeszcze wieksza.

Gość arrinka29
niestety pozostają balerinki :) poszalej i kup sobie jakąś ładną parę, ostatnio widziałam śliczne w kwiatowy wzór na stronie Sellyo.pl, jaką będziesz miała sukienkę?

Gość gość
ja też uważam że balerinki, lub płaskie w szpic: www.shop.mango.com/PL/p0/kobieta/akcesoria/obuwie/lakierowane-buty-bez-piet/?id=23035584_01&n=1&s=accesorios.zapatos&ident=0__0_1402547713028&ts=1402547713028 I nie sądzę, jak pani wyżej że to szczyt bezguścia. Szczyt bezguścia to iść w butach, w których nie umie się chodzić i wyglądać sztucznie, albo kupowanie butów na wysokiej szpilce, a później zmiana na płaskie i szorowanie suknią po ziemi- bo przecież szyta do wysokich butów. :o Po pierwsze balerinek nie widać spod sukni, po drugie są wygodne, po trzecie mało kto będzie patrzył jakie masz buty A po czwarte, ale to moja prywatna opinia- kupowanie białych butów jest bez sensu. Wiem, że nie zawsze się da dopasować nude, albo ecru, ale białe szpilki są dla mnie koszmarkiem, żeby nie wiem jakie były i tak będą beznadziejne, a już na tych wszystkich niskich obcasikach i kaczuszkach- a ffuuuuuujjjjjjjjj! Widziałam tylko JEDNE białe szpilki (wysokie), które mnie się podobały. ( Z Mango)

Gość gość
Dziwne jest to dla mnie że znaczenie dla Was ma to że facet jest niższy. Niższy to niższy i z czego robić tu problem. Nie każdy jest tyczką 190 cm wzrostu. Skoro macie się wstydzić że facet jest niższy od Was to po cholerę z takim się wiązać.

Gość gość
Hehe wiązać się z kimś niskim? Prawda, nie każda jest tyczka, a Ty na pewno nie, skoro nie potrafisz sobie wyobrazić np takiej sytuacji jaką ja mam, mój mężczyzna ma 187cm wzrostu, ja po założeniu obcasow jestem od niego tylko 2cm niższa. Wybacz, ale nie chce być tak wysoką na ślubie, tańczyć z ojcem Pana młodego i znajomymi którzy będą wtedy ode mnie głowę lub więcej niżsi... Płaskie buty to jedyne rozwiązanie.

Gość gość
Asortymentu mają całkiem dużo w sklepie online -butyslubne.com.pl. W końcu gdzieś mogłam trochę dłużej poszperać, bo rzeczywiście lista produktów jest u nich długa i koniec końców udało mi się tutaj dobrać ładne skórzane, beżowe buty. Z wysyłką nie było problemów – szybko, sprawnie, z dobrym kontaktem mailowym.

Gość gość
Fajne szpileczki 4 cm są na azure.sklep.pl