Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czulam go w sobie...

Polecane posty

Gość gość

Kochalismy sie w roznych pozycjach, on na gorze, ja na gorze i... nie czylam go w sobie. Nawet nie czulam w sobie wytrysku, bez gumy... DLACZEGO? Dodam, ze mam 23 at i to byl moj drugi facet w lozku, nie bylam zbyt mokra, on nie mial giganta, mysle, ze ok. 15 cm. Gdy nie masturbuje, czuje w srodku nawet jeden palec, a dwa to juz czuje niesamowicie. Malo tego jestem raczej waska, bo na poczatku penetracji byl lekki opor, a potem ZERO :-( Co to za cuda?

Gość fdfgdfgdfgdsfgdfgdsgsdfgdsfg
tez tak mialam z moim pierwszym, jak dziewica bylam, moj pierwszy raz to byla kupa smiechu bo w ogole nic nie czulam, penis nie za duzy, ale nie znowu jakis bardzo maly, samakra, nie wiem czemu tak:O z nastepnym juz czulam,

Gość gość
Hahaha :-) a jakies inne pomysly, drodzy panstwo?

Gość gość
O kurcze, jak nie czulas nic, przy pierwszym razie, to dopiero ciekawostka... Ja slyszalam, ze kobieta musi sie nauczyc odczuwac, a gdy nie jest podniecona, czy dany facet nie kreci jej az tak bardzo, to wlasnie wychodza takie kwiatki... Ciekawe!

Gość gość
O ile te 12 cm w Twoim nicku, to nie wymiary dlugosciowe :-)

Gość Moh1
Jak ja bym cie dymał to byś czuła! NAPEWNO!

Gość gość
Moh- jedna uwaga! Nie dymalbys mnie. Ewentualnie moglbys uprawiac ze mna seks. A to roznica. Koniku, to moze w takim razie 12 cm to obw. a dlugoscia sie nam pochwalisz? :-)

Gość gość
Ten jeden raz mozesz. Albo po prostu podaj pomiar :-) Co jeszcze lubisz? :-)

Gość Moh1
A co to za zagadka?12cm na 100%

Lubię długo i bardzo namiętnie piescic sutki i c*peczkę językiem i wkładać go jak najgłębiej . A wymiar ? Niech będzie niewiadomą

Gość gość
Oki, ale jak jeszcze troche porozmawiamy w ten sposob, to na pewno jeszcze urosnie :-) Ja tez tak to uwielbiam, moj kwiat rozkoszy i kragle piersi tylko na to czekaja... Ja lubie obierac sie pupa lub c*pka o stojacego, twardego penisa, ukrytego jeszcze w spodniach, czuc meskie podniecenie, o tak!

Ja lubię przed włożeniem bo nigdy się z tym nie śpieszę pomasować łepkiem po łechtaczce . Wsunąc go między nogi ale nie do środka

Gość gość
Niesamowite uczucie, gdy napiera taki twardy i goracy! Ja lubie patrzec na mezczyzne, gdy pieszcze go oralnie, to takie podniecajace!

No jak bierze go do ust ja lubię masować ja po włosach , karku . Oj bo mi uroslo !

Lubię kłaść kobietę na stole . Ona zakłada mi nogi na ramiona ja delikatnie rozchylam jej wargi i wkładam język . Jej biodra wolno faluja , oczy zamglone och to jest widok .

Gość gość
Mowilam, ze tak to sie skonczy :-) A smak c*pki?

Gość mariola.m
na innym temacie o obwodzie jest mądrala który chwali się,że ma 17 w obwodzie

Gość gość
Pozdrawiam go :-)

Gość gość
myslałam, ze jestem wyjatkiem... jestem po pierwszym razie i musze przyznac, ze na poczatku przy wkladaniu bolalo, ale kilka sekund i zero bolu tylko, ze pozniej malo co czulam az musialam spojrzec czy napewno juz wszedl nie powiem, ze ma malego, bo moj partner ma naprawde duzy sprzet mam nadzieje, ze cos sie zmieni w tej kwestii

Też miałam podobnie i myślałam, że to moja wina, ale chodziło o niepełny wzwód po prostu mojego chłopaka… wyszliśmy z sytuacji obronną ręką jak przeszedł kurację permenem, takim suplementem na potencję do brania przez jakiś czas, później już nic nie szwankuje.

Gość gore1
Moja kolerzanka mi sie zalila ze poznala faceta i jak poszla z nim do lozka to go wcale w sobie nie czula---- A ja sie jej zapytalam;; a na sobie go czulas?? odp: tak bardzo ledwo oddychalam!!!!-- to ja jej powiedzialam: ze rzadko sie trafi zeby dwie przyjemnosci na raz przezyc

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji