Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana*17

Ojciec jest przeciwny mojemu związkowi ze starszym o 7 lat chłopakiem

Polecane posty

Gość Liliana*17

i wyznacza mi godziny i miejsca spotkań jakby uważał, że w ciążę zajdę tylko nocą bądz pózną godziną wieczorną :-O Mam wracać do domu w piątki i soboty o 23 a gdy nie wrócę to mój kochany ma przechlapane :/ Ojciec robi z niego faceta, któremu chodzi tylko o seks . A my już jesteśmy razem 2 msc i seksu nie uprawiamy. Ostatni teks mojego taty to mnie dobił do reszty cyt ." ja wiem co chłopaki w jego wieku chcą od młodej i ładnej dziewczyny..." :-O Nie rozumie , że On taki nie jest ! Pomocy bo zwariuje z nim:( Jak przekonać tatę by mi bardziej ufał ? Jak jest u was dziewczyny?

Gość gość
po co ci taki stary facet nie dziwie sie ojcu zrobi ci dziecko i bedziesz miała

Gość gość
a skad wiesz, ze on taki nie jest? bo jestescie razem 2 miesiace i nie chce seksu? :o

Gość hahahappppp
"on taki nie jest" - KAŻDY facet chce seksu tym bardziej u nastolatków, to jest normalne.

Gość Polsko twoje debilowate dzieci
bo twuj ojciec jest facetem i wie czego on by chcial od mlodej ladnej dziewuchy

Gość Liliana*17
tak, bo jesteśmy razem 2 msc i jeszcze seksu nie uprawialiśmy ! To nic nie znaczy wg ciebie ? Który chłopak w moim wieku by tyle czekał ? Byłam wcześniej w zwiazkach z rówieśnikami i na pierwszych randkach się do mnie dobierali !!

Gość gość
Nie lubisz seksu ?

Gość Liliana*17
jestem dziewicą i na pewno nie chciałam jej stracić na pierwszym spotkaniu

Gość gość
kochaniutka, DWA MIESIĄCE nic nie znaczą, uwierz. Gdybyś powiedziała dwa LATA, to byśmy inaczej rozmawiali.

Gość Liliana*17
Dla mnie znaczą !!Jakby chciał tylko seksu to by tyle nie czekał. ZResztą widzę, że mu na mnie zależy

ja miałam 16 mój chłopak 22 teraz jesteśmy małżeństwiem ja mam 23 mąż 29 dziecko było dopiero po ślubie.

Gość gość
@taka oto ja przegrałaś życie 🖐️

jesteś najmiej odpowiednią osobą aby to stwierdzić ja czuję się szczęśliwa. a ty musisz być niezłą zołzą że w ten sposób próbujesz się dowartościować

Gość gość
7-lat ---hm to nie duzo! uwazam wrecz za wskazane zeby mezczyzna byl starszy od partnerki.Jest bardziej dojrzaly i napewno wie czego od zycia chce. A Twoj Tata jest zwyczajnie o ciebie zazdrosny. To nie pierwszy przypadek..i chyba nie ostatni. ale ! napewno ma racje bojac sie o ciebie.Dwa miesiace to nic! Ty wez go lepiej pod lupe, czy on napewo wolny jest? Zebys sie nie zdziwila po czasie ze facet ma zone i 2-jke dzieci. Pozdrawiam...wiecej wyrozumialosci dla Taty!

Gość gość
mój mąż jest ode mnie starszy o 8 lat i jesteśmy razem już 40. Nie widzę problemu

Mój ojciec też się tak zachowuje i to przy każdym chłopaku. To dziwne, ale chyba normalne

Gość Liliana*17
nie ma żadnej żony i dzieci . On ma 24 lata i dziwne by było gdyby miał już rodzinę. Studiuje architekturę.....

Gość gość
7 lat to moze i nie duzo ale w przypadku kiedy ktoś ma 25 i 32 lata. Wtedy róznica jest spoko ale nie jak ktos ma 17 i 24 lata... nie dziwie się ojcu, w swietle prawa jestes jeszcze dzieckiem a twoj ojciec za ciebie odpowiada. A 2 mc bez seksu to śmiech :D

Gość Liliana*17
no to się śmiej w takim razie :/ Bo ja wiem jacy potrafią być faceci i mi do śmiechu nie było gdy taki jeden z drugim starał się mnie jedynie "zaliczyć" :/

Gość buahhahahah
wasi zj****i ojcowie sa tacy bo sami chcieli r****c nastolatki w takim wieku a teraz sami innym nie daja, typowa zazdrosc meska

Gość buahhahahah
a gdybys byla synem to by sie cieszyl ze syn znalazl dziewczyne do r****nia. cala prawda

Gość Liliana*17
niestety to prawda- mam brata blizniaka i On ma zdecydowanie więcej luzu jesli chodzi o Jego wybranki. Swój pierwszy raz ma dawno za sobą i jakoś ojciec nie martwi się, że zrobi dziecko jakieś pannie .

Hmmm...trochę nie ma co się dziwić Twojemu ojcu , że czuję obawy. Młodziutka jesteś naiwna jeszcze - dwa miesiące to nic ,no a Twój partner trochę za młodziutką dziewczynę sobie znalazł -różnica wieku zaciera się troszeczkę później 17 a 24 to już trochę inna bajka . No ale cóż zrozum tate -martwi się o Ciebie ...

Gość Liliana*17
Racjonalistka niby tak ale przecież robię się coraz starsza a nie młodsza ;) Mój chłopak nie celowo szukał sobie tak młodej dziewczyny a tylko zakochaliśmy się w sobie.I na początku Ja jak i On broniliśmy się przed tym uczuciem