Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyEn

kilka metod antykoncepcji naraz

Polecane posty

Gość LadyEn

Witam :) Mam do Was kochane forumowiczki pytanie. Razem z chłopakiem stosujemy pare metod antykoncepcyjnych jednoczesnie tj. : prezerwatywy (durex), globulki (w ulotce jest napisane ze mozna je stosowac razem z prezerwatywami lateksowymi), stosunek przerywany a do tego pierwszy wytrysk jest przy pieszczotach czyli kolejne wytryski zawieraja mniejsza ilosc plemnikow. Dlatego chciałabym zapytac czy takie metody napewno zabezpieczaja przed ciaza? Dodam, że przed stosunkiem po wytrysku przy pieszczotach partner myje się dokładnie, przy globulkach czekamy te przepisowe 10 min a gumka nigdy nie pękła i jest zakładana prawidłowo a do tego partner nigdy nie dochodzi we mnie. Czekam na poważne odpowiedzi.

Gość LadyEn
Odpowie ktoś? :(

Gość LadyEn
Naprawdę proszę o pomoc

Gość LadyEn
tyle tu ludzi i nikt nie odpowie? :(

Gość gość
mysle ze ta metoda jest ok i nie zawiedzie,ja tez stosuje kilka metod: tabletki antykoncepcyjne i gumki albo przerywany

Gość LadyEn
stosujemy takie metody w razie gdyby jedna cudem zawiodla. da sie jakos obliczyc prawdopodobienstwo wpadki przy takich metodach? czy po prostu mozna uznac ze to metoda 100%?

Gość atma158
hhmmm macie z partnerem bardzo zgrane zabezpieczenie , jedna grze uważała bym na waszym miejscu z prezerwatywami durex moja siostra ma trojkę dzieci dzięki nim i pamiętacie ze jest różnic w plemnikach żeńskich i męskich żeńskie żyją dosyć długo nawet do 74 h i wystarczy nawet kropelka by zajść w ciąże .

Gość LadyEn
wiemy wiemy ;) uwazamy bardzo na wszystko ;) a jesli chodzi o durexy to nam pekly tylko raz durex extra safe czy jakos tak. ale na szczescie tylko przy zabawach. a tak to wytrzymale nam sie trafiaja ;) albo to zalezy po prostu od tego jak sie je zaklada. sama juz nie wiem. a jakie Ty polecasz?

Gość atma158
un imil max love sa skuteczne mi nigdy nie pękły

Gość LadyEn
ja za to czytalam wiele zlych opinii na temat tych gumek i boje sie ich uzywac :/ ehh...i wlasnie z tego powodu lepiej miec wiecej metod antykoncepcji