Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce aby w Polsce rządzili nacjonaliści!!

Polecane posty

Gość gość

Wtedy będzie porządek!!

Gość gość
nie mają szans. Putin + Biały Anioł Merkel nie pozwolą

Gość fdjhgfj
Jesteś pewnie bardzo mlody, a jezeli nie to jestes idiotą. Nacjonaliści to takie same szuje jak komuniści, nie ma miedzy nimi żadnej różnicy. Bylby porządek? jesteś śmieszny. Wszędze gdzie do tej pory rządzili nacjonaliści byla tylko krew i nieslychany burdel.

Gość gość
Są różne oblicza nacjonalizmu, a mnie chodzi o odmianę lekko liberalna, to znaczy jeśli cudzoziemiec ciężko pracuję uczciwie dla dobra Polski ma prawo tu przebywać, ale jeśli kombinuję bądź pasożytuję na Polskich podatnikach niech wyp..la jak najszybciej z Polski!!

Gość gość
Poza tym jest szansa na koalicję PIS i powstający już niedługo Ruch Narodowy!

Gość gość
Mysle ze jednak jestes bardzo mlody dlatego masz prawo nie wiedzieć wszystkiego. Chcialbym ci zwrócić uwagę na róznice między nacjonalizmem a patriotyzmem. Patriotyzm to rozwijanie i budowanie potęgi swojego narodu ale bez szkody dla innych narodów, a nacjonalizm to niszczenie i gnębienie innych narodów. Ja jestem patriotą i dla mnie nacjonaliści to śmiecie i kretyni. Oni nic nie potrafią oprócz robienia rozpierduchy. Są jak dresy które tylko szukają okazji zeby cie skroić i dać ci po mordzie. Zawsze po ich rządach jest niesamowity bajzel (najlepszy przyklad to Hitler) Ja nie mam zamiaru być miesem armatnim i dać sie zabić na jakiejś wojnie wywolanej przez jakiegoś swira, który dla wlasnej radochy wysyla na śmierć tysiące ludzi którzy mu zaufali, jak niemcy hitlerowi. Ale fajnie ze jestes patriotą, tak trzymaj.