Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niż dziewczyna cichodajka ktora udaje skromną

Polecane posty

Gość gość

i facet niby niesmialy...a...wiadomo co. Poznałam takiego, przystojny ale zaden apollo, niesmialy wesołek, bardzo skromny...a co sie okazalo? R****cz i to jaki :/na koncie pond 50panienek w wheku 24lat... Mialam w liceum kolezanke, tez cichutka a jak wyjechala do wawy to zaczela szalec i spotykac sie ciagle z innym, masakra ale pozory mylą

Gość a żyć trzebaergh
św nikt nie jest :)

Gość xfghjgfdsdfgh
jak mozna udawac skromną? Na czy to polega ;D

Gość Heniu
Zawodowe dz... zawsze udają skromnisie - to jedna z pierwszych rzeczy jakie się nauczyłem o kobietach ;) Ekshibicjonizm nie oznacza kur...a a często wręcz się wyklucza - ta która dużo pokazuje mało daje a już prawie na pewno nie za kasę - prędzej za parę drinów i prostackich komplementów :) Zazwyczaj widać, co się święci - pech po prostu.

Gość gość
normalka, krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje, te niby wyzywajace w miniowkach wbrew pozorom czesto nie daja sie podrywac a te skromne dają na 1 randce

Gość gość
Dziś kobiety chcą uchodzić za porządne ale jednocześnie wozić się się jak dziwki

jeszcze gorsze to spotykac sie z taka ktora daje wszystkim

Gość gość
hen dawać to może krowa w oborze !!! cóz ty jako pedał z przyćmionym umysłem możesz wiedzieć o kobIETACH TYLE TYLKO ILE DAŁY CI DZIWKI !skad taki idiota jak tymoze znać normalna a klasą kobiete , ty sie obracasz w szambie wiec nie c dziwnego że takie wnioski :))) pozdrawiam prostackie łajdactwo

Gość hdfgfsargtdhyjukikyklhjgfdsa
rzygac sie chce jak czytam znafcuf ''' piękna hahhaah fakt , francuzi maja przysłowie i polakach tam gdzie puff tam polaco ;D

Gość pasztet zajęczy
największymi nimfomankami są często gęsto średnio wyglądające paszteciary którym padło na dekiel, ew. robią to by poczuć się atrakcyjnymi kobietami, lub najzwyczajniej w świecie swędzi je brocha :-) pro tip: zarywaj pasztety :)

Gość gość
No ja jestem pasztet, nie jestem brzydka , ale tez nie seksi i nie daje za kilka drinków, nie lubię sexu :D O kant doopy potłuc twoja teorie

Gość gość
Lubię takie co dają. Najgorsze są takie które podpuszczają, a później nie dają.

Gość gość
największymi nimfomankami są często gęsto średnio wyglądające paszteciary X To prawda. Znałem taką. Niewysoka, okulary, mysia kitka, prawie nigdy się nie malowała i ubierała jak ciotka klotka. Na pierwszy rzut oka nigdy nie powiedziałbym, że ona taka nimfomanka, a jednak, je/bała się jak dzikuska, już na pierwszym spotkaniu wylądowaliśmy w łóżku, mimo że miała faceta, potem regularnie się waliliśmy. Była bardzo zboczona, chciała ostro i perwersyjnie. Jak się później dowiedziałem nie tylko ze mną zdradzała swojego mena, regularnie puszczała się z różnymi facetami.

Gość gość
Fajnie mieć taką ale nie na stałe.

Gość KateNiebo
Gdy k***a cichodaja mowi do mnie "powodzenia" to mnie na wymioty bierze.

Gość gość
skromna i lubi sex to się nie wyklucza:)

Gość gość
KateNiebo tobie cos na mozg siadlo? Nastepna urazona ktora facet zostawil...