Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem tej kobiety

Dziwne zachowanie kogoś z kim się spotykam

Polecane posty

Znajomość realna wcześniej internetowa ze względu na odległość spotykamy się co tydzień, dwa. Spotkaliśmy się już kilka razy. Ona za mną nie tęskni już od jakiegoś czasu tego nie mówi, nie widzieliśmy się 2 tygodnie a ona powiedziała że nie ma ochoty na sex :(, nie miała okresu nic z tych rzeczy, jak mam to rozumieć nie pociągam już jej? coś ją zraziło i nie chce sexu ze mną, zawsze jak kogoś poznawałem to na początku znajomości była euforia chciało się z tą osobą cały czas kochać, a tu tego nie ma ona tego nie chce... czy jestem tylko kołem zapasowym żeby nie była samotna? jak mam to rozumieć? Jestem załamany :( powinienem to zakończyć?

No że są jeszcze wrażliwi faceci to aż dziw :) Może tęskni, tylko nie mówi tego? Może woli być z Tobą, a seks zepchnąć na drugi plan?

A może to za szybko - bo właśnie TYLKO parę razy się widzieliście? Nie wszystkie laski wskakują od razu do łóżka facetom :)

Gość gość
Pendzior nie załamuj się, jeszcze jej się znowu zachce :P

Sęk w tym że wcześniej bardzo chciała była inna ciepła, dobra, miła, teraz jest oschła i zimna, nie pisze już mi nic miłego, czy taka zmienność jest normalna?

Kochaliśmy się nie raz a teraz nie chce :(