Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko Umnie ujowo

Zdrada

Polecane posty

czy wybaczyć zdrade czy nie ?

Gość gość
To zależy

Sam sie przyznał powiedział ze to błąd kocham go ale ...

Nie umiem sobie sama z tym poradzic jestesmy juz długo ze soba nawet bardzo i jakiś czas sie nie układało między nami i zdradził mnie przyznał sie do wszystkiego. ale ja jie potrafie o tym nie myślec

Gość gość
zdradź go ze trzy razy - od razu lepiej się poczujesz! albo chociaż raz - na remis!

Powiedział ze był to niewinny anal i reeming:( że to nic dla niego nie znaczy:(ze kocha tylko mnie:(

nademną to podszyw nie zdradze go nie jestem taka juz wolała bym odejść od niego niz zdradzic

Opowiadal ze szczegolami jak lizala mu odbyt:( i jak on wchodzil w jej kakaowe oko:(. Mam to przed oczami:( co robic????

Gość KarolinA_25
Znałam gościa, który zdradzał swoją partnerkę dla seksu, a tak naprawdę to tylko ją kochał i nie wyobrażał sobie bez niej życia. Nie rozumiem mężczyzn w takich momentach... Myślę, że możesz mu wybaczyć, ale nie zdziw się jak nie będziesz mu już ufała tak, jak kiedyś. Poza tym, trzeba się zastanowić czy to nie pociągnie za sobą kolejnej zdrady. Dobrze wszystko przemyśl, nie podejmuj nagłych decyzji. Jednak chyba warto dać szansę.

chce mu dać szanse ale jak sobie o tym pomyśle ze mnie oszukał :/ ze zdradzał a zazekał sie ze nigdy by mnie nie zdradził robi mi sie słabo nie moge jeść spać

Gość KarolinA_25
Właśnie, ta świadomość jest najgorsza. I wiadomo, że już Twoje zaufanie względem niego będzie inne. Po prostu musisz pomyśleć, co będzie dla Ciebie lepsze i posłuchać swojego wnętrza. I pamiętaj, warto słuchać rad innych, jednak to Twoje życie i podejmij decyzję sama w zgodzie ze sobą, żebyś później niczego nie żałowała.

Zrobil mi na złość:(. Rok temu nakryl mnie jak r****l mnie nasz owczarek niemiecki:(. Bylam wtedy taka samotna:(