Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektóre reklamy przedstawiają chory model rodziny

Polecane posty

Gość gość

Jak ta oreo na przykład, gdy dziecko budzi ojca w środku nocy na ciastko po czym składa mu życzenia, a ojciec taką ma minę jakby chciał za chwilę dziecku przylać :O smutne Czy toffifee o całej rodzince mającej swoje pasje oprócz matki, której pasją jest siedzenie w domu i czekanie aż rodzina wróci aby z nimi posiedzieć :( załosne

Gość jiooiko
czemu chore? popatrz na forumowe mamuśki, marzeniem większości jest siedzenie w domu i niepracowanie

Gość ladygada
haha dobry temat!

Gość gość
Albo ta reklama dwoch tabletow, jak rodzina jedzie autem i z tylu dzieciaki wariuja, bija rodzicow po glowie dmuchanym mlotkiem, a oni dalej zero reakcji. Jakby moje dzieci tak swirowaly podczas jazdy i jeszcze kierowce rozpraszaly to chyba dalej musialyby isc na piechote :D

Gość gość
Haha a co powiecie o rodzince, ktora z radosnym usmiechem porannym przy wspolnym stole wpierdziela kanapki z nutella :D:D

Gość znowu 10 osób, cholera
a jakim chorym trzeba być aby wierzyć reklamom :O

Gość gość
Mojego męża jakby syn o północy obudził to by mąz tez miał ochotę mu przylać. A filmy i reklamy nie mają z rzeczywistoscią nic wspólnego

Gość gość
ale sie uśmiałam :) dzięki za dobry nastrój od rana:) a co do reklam to racja kobieta tylko jako praczka sprzątaczka kucharka masakra!!! i te w*********e reklamy zabawek wszystko lata samo się składa a dzieciak potem wyje bo mu barbi sama nie lata beznadzieja...

Gość gość
nie mówcie że wierzycie w to co w tv leci? buhahaha :D dzięki za dobry humorek z rana :D

Gość gość
ale o co Wam chodzi z tym "wierzeniem" - że niby ktoś wierzy, że to jest prawdziwa rodzina w reklamie tv a nie aktorzy? No chyba Was pogięło! W to chyba nikt nie wierzy. Chodzi o to jaki model rodziny reklamy pokazują, jaki kreują - te kobiety, które spotkało największe nieszczęście zycia PRALKA WYLAŁA! Nie martw się koieto - przyjdzie pan i Ci powie, żebyś następnym razem użyła Calgonitu

a ja bym chciała żeby świat był taki jak w reklamie frugo posikałam się ze smiechu i jeszcze mnie trzęsie z radości że mozna było cos tak porąbanego wymyśleć :D

Gość gość
frugo wymiata:) tez sie uśmiałam jak przypadkiem ja zobaczyłam :)

Mnie tez smiesza reklamy i to ze w kazdej model rodziny to matka, ojciec, corka i syn- czyli rodzice i parka przewaznie.

Gość gość
O jaaa, przecież nikt nie wierzy reklamom i wszysyc wiemy że grają w nich aktorzy!:D litości!!!:D napisałam tylko że te rodzinki z reklam przedstawione są w sposób popaprany. Ja MARZĘ o tym aby kiedyś ujrzeć reklamę w której przy stole siedzi matka, ojciec, przygucha babcia starowinka, nastolatek, 11-latka, 5-latek i niemowlak w krzesełku do karmienia. Nastolatek rozmawia przez telefon, 11-latka wciśnięta w świateczną sukienkę ale z krzywo pomalowanymi paznokciami, 5-latek karmiący pod stołem psa kundelka bez ogona i drą y się niemowlak usiłujący zedrzeć sobie spineczki z lichych włosów. I żeby to była reklama jakichś winiar czy knorra a rodzinka siedziałaby przy wigilijnej wieczerzy. Oczywiście moment podniosły gdy wszyscy zgodnie dzielą się opłatkiem a na sam koniec żeby pokazali jak niemowlak zwymiotował tacie na garnitur ;) Bo on tych słodko pierdzących reklam potraw gdzie brat z siostrą tacy sa grzeczni i tak pomagają w domu to już się niedobrze robi:O

jeśli rekalmy pokazują słodko pierdzący model rodziny to albo piorą mózg debilkom którym wydaje się potem ze w swiątecznej sukience da sie zrobić w 5 minut obiad dla 4 osobowej rodziny albo wskazują na dystans jaki powinnysmy posiadac do tych mózgotrzepów

Gość gość
Też nie znosze tej z nutella "i jeszcze jak ubrani?" no jak? beznadziejnie ubrani :-/

zawsze mnie rozwala reklama perwollu idziesz do kina masz przy sobie proszek idziesz do knajpy na imprezę do teatru na bankiet masz ze soba proszek nosz qrwa...

Gość gość
a mnie denerwowala reklama pierogow chyba, nie pamietam dokladnie bo juz jej troche nie widzialam, na koncu niezbyt urodziwy chlopiec mowi sepleniac "palce lizac". i jeszcze ci ludzie spiewajacy z reklamy Vitaminer - jacy wkurzajacy.

Gość gość
tak,a mnie wkurza reklama mm.jaka to wielka mamusia jak pogodzi prace,rodzina i wogole..smiech na sali.ale trzeba być asem żeby zalac mm woda heheh.podziw nalezy się babkom,ktore smigaja z pracy karmic dziecko piersią.tj wyczyn.a zalac mlekowoda może każdy!

Gość gość
A mój mężczyzna dzisiaj po tej reklamie powiedział, że chce dziecko, i jakby przyszło do niego i złożyło mu życzenia na dzień ojca to by się popłakał, co masz złego w tej reklamie? Widać brakuje Wam tematów na forum. :)

Gość gość
ja nie mam telewizora i nic mnie nie wkurza, polecam