Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladygada

Czy FACECI boją się SAMOTNOŚCI?

Polecane posty

Gość ladygada

Nie raz słyszałam, że koleżanki pokłóciły się ze swoimi facetami i faceci na drugi dzień od razu latają za nimi, przepraszają, błagają żeby wracały itd itd... Nie słyszałam jeszcze żeby któryś facet to olał i cieszył się z rozstania... Czy każdy facet będzie próbował odzyskać swoją dziewczynę? Jak to jest? Opowiadajcie dziewczyny jak to jest u was w związkach po rozstaniu/ ostrej kłótni.. Czy wasz facet za wszelką cene próbuje was przeprosić/ sprawić zebyscie do niego wróciły? Czy faceci boją się ze zostaną sami....

Gość grwaqq
moj tez za mną latał a wcześniej poczas kłótni był cwaniakiem

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
jakie wy głupie jesteście :D oni się nie boją samotności, ale PO PROSTU was KOCHAJĄ! wy w ogóle wiecie, co znaczy to słowo? :D

Gość kwasem
boję się i to bardzo :(

Gość gość
sratatata boją się samotności, mają darmowy sex to po co przepłacać:)

Gość samotny staruch30
boja sie i to bardzo:(

Gość ladygada
robią to bo nas kochają?? hahhahahahha mój jest największym cwaniakiem podczas kłótni- potem udaje ze nic sie nie działo.. nigdy nie przeprasza i nie wraca do tego że się kłóciliśmy... dlatego jestem ciekawa czy gdybym go zostawiła to czy by latał za mną ??

Gość Bolek Zdun
to jasne, że trzeba wrócić do swojej dziewczyny ale za co mam przepraszać , przecież nie zdradziłem, tylko trochę wypiłem za Twoje zdrowie nad brzegiem jeziora razem z kumplami , gdy akurat ryba brała na ciasto i na robaka a ryby przyniosłem do smażenia , czy nadal się gniewasz na ryby ?

Gość prawictwo pospolite123
Pewnie ze sie boja, ale mniej od kobiet .. My wiemy ze nie dozyjemy 90 lat .. Mezyczyni umieraja szybciej , ale sa sprawni w wieku smierci .. Kobiety 85 letnie niestety wiekszosc ma problemy z poruszaniem sie czy wejsciem do autobusu. Jesli dziewczyna jest sama to jej starosc moze byc ciezka. 90 % niepelnospsprawnych starcow to kobiety , nie faceci

Wy chcecie miec faceta nawet nie dla samej milosci , co raczej boicie sie starosci .. I to wydaje mi sie zrozumiałe..

Gość Jakie to żenujące
Każdy boi się samotności, czy to będzie facet lub kobieta.Co za idiotki piszą takie idiotyzmy?! Facet za taką biega:D Nigdy nie biegałem za żadną, wręcz odwrotnie; to one zabiegają o moje względy. W małżeństwie powinno być zrozumienie,a nie kto kogo ma przepraszać i za kimś biegać.To zrozumiałe że są nieporozumienia czasami w zwiazku,potem idziemy na kompromis i jest OK,ale żeby biegać???? Opanujcie się "kobity" myślcie logicznie!"😡

Gość też pieprzeniem jest
stwierdzenie że KAŻDY boi się samotności. Jestem kobietą, lubię samotność wolę pobyć sama niż iśc na jakąś durną imprezę, wolę być sama niż umówić się z idiotą i naprawde nie mam potrzeby bycia w związku i szukania faceta na siłę. Jak znajdzie się fajny- dobrze, jak nie znajdzie-też dobrze. Wolę być sama niż z facetem, z którym miałabym się męczyć. Nie boję się samotności. Nie generalizujcie, na kafe są same banały... czy tak trudno wam pojąc że nie każdy jest taki jak wy??

Gość aspołeczni ludzie nie boją
się samotności :O

kobiety boja sie samotnosci z jeszcze jednego powodu Facet bez dzieci moze sobie znalezc kolegow do picia .. Kobieta panna ma z tym problem , bo kolezanki , ktore rodza dzieci zwykle odcinaja sie od starych znajomosci ... A nawet jesli sie z kims przyjaznia , to nie ze starymi pannami , tylko z innmi kobietami z ktorymi wmieniaja sie opiniami na temat pieluch..

Gość coś w tym jest, co napisałaś
w pierwszym poście. Dlatego ja zawsze wolę, żeby to facet mnie rzucał, niż odwrotnie. Bo jak mówi "żegnaj" - to dla mnie oznacza to dokładnie to. A kiedy ja chcę zakończyć znajomość - to zaczyna się właśnie latanie za mną, nagabywanie.... Nie znoszę tego!