Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo_

wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość Karo_

witam, od jakiegos czasu mam dziwna wydzieline w pochwy. Pozostawia ona biale slady na bieliznie. Chodze regularnie do ginekologa, wszystko jest w porzadku, aczkolwiek czuje sie niekomfortowo. Dodam, że zastanawiałam się, czy w ogole mam dni plodne, bo ta wydzielina jest ciagle taka sama, oprocz dni w ktorych jest sucho. Mam cykle długie, 34-36 dni. Ostatnią miesiączke miałam 5 maja. Nie prowadzę jakis szczegołowych obserwacji cyklu, wiem mniej wiecej kiedy jest owulacja, bo podolewa mnie pobrzusze ok. 18 dnia cyklu, przez ok.3 dni. Nateżenie tej wydzieliny zwieksza sie podczas stosunku. Prawie "leci" ze mnie. Martwie się, ponieważ chciałabym zajśc w ciaze, a nie wiem co znaczy ta wydzielina:(

Gość Karo_
jest tu kto?:(

zapewne masz infekcje. W aptece mozna kupic globulki dopochwowe bez recepty. Takie upławy pojawiaja sie zazwyczaj po antybiotykoterapii gdyż nastepuje wyjałowienie organizmu i łatwo o infekcje grzybiczne. Warto uzupełnić kultury bakterii.

Gość Karo_
ale nie czuje zadnego swiadu. A ta wydzielina towarzyszy mi od kiedy pamietam. Ale dopiero teraz zastanawiam się czy wszystko ok. Dodam, ze byl stosunek 23 maja i 27 maja.Nie wiem czy to przydatna informacja

Gość Karo_
ale ta wydzielina od zawsze mi towarzyszy. Czasami jej nie ma bo sa suche dni. Nic mnie nie swedzi i nie piecze. 23 maja i 27 odbylam stosunek "pelny". Staramy sie o dzidziusia i nie wiem czy ta wydzielina jest "plodna" czy nie...