Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WIDZIELISCIE JAKĄŚ ZNANĄ OSOBE Z TV NA ŻYWO?CZY TAK JAK W TV WYGLADA?

Polecane posty

Gość gość

bo podobno doda w realu jest az za chuda a w tv wyglada na grubsza..\ mozliwe to>? albo edyta gorniak jest tez zasuszona a w tv wyglada okey.

Gość shaswod
widzialam mnostwo osob, z czego polowy nie rozpoznalam, bo wiekszosc "gwiazd" ktore widywalam to zwyczajni ludzie po prostu, nie zwracają na siebie uwagi, wychodza na spacer z psem, dzieckiem, robią zakupy, jadą autobusem, dodę też widziałam, jakies 3-4 lata temu jak była z tym typem metalowcem, byla w zwyklych dzinsach, ubrana normalnie nie jak zdzira, normalny fryz, chyba szczupla, bez swiatel reflektorow trudno poznac kogos

Gość gość
DODA JEST CHUDA JAK SZKAPA ma 170 cm wzrostu ale wyglada na mniej....dziwne mala i chudziutka jak ja widzialam

Gość gość
Moj tata robil remont w domu beaty kozidrak z bajmu, podobno zarozumiala

Gość gość
ostatnio na korytarzu sobie siedziałam na uczelni i przeszła dziwna postać - długie włosy, ciało faceta (brak piersi), szczupła sylwetka jak kobiety a twarz w ogóle ni kobieca ni męska spytałam kumpelę "facet czy baba?" a ona "to michał jakiś tam" nie pamietam podobno ktoś sławny, chwilę później minęłyśmy faceta koło 30-40 lat, nienagjorszy, myślałam,że to wykładowca jakiś, a ona że to komentator jakiś znany, ogólnie nie mam zdolności rozpoznawanai twarzy...

Gość gość
widziałam Piotra Rubika bardzo mile wrażenie ciepły serdeczny radosny i bardzo drobny szczuplutki wręcz chudzina z niego

Gość gość
Widziałem kiedyś Jacka Boreckiego z Klanu - tak samo jak w tv wyglądał. Jeszcze Szaranowicza - też tak samo jak w tv. Kiedyś jeszcze minąłem się z Orłosiem, ale go nie poznałem nawet, podobnie jak Kożuchowskiej. Dopiero osoby, które szły ze mną mi zwróciły uwagę.

Gość gość
Widziałam Artura Barcisia. Niezły numer z tego był, stoimy na czerwonym w Warszawie świetle a tu obok podjeżdża samochód, szyba odsunięta.. a tam Barciś. A my jak te ćwoki gapimy się do niego, koleś spokojnie pomachał, uśmiechnął się i ruszył. Nam z wrażenia samochód zgasł. Ale wygląda identycznie jak w tv.

Gość kosmateuska
ja tez widzialam kilka osob, zdziwilam sie wygladem Kozuchowskiej, bo na "zywo" wygladala olsniewajaco pieknie, o wiele lepiej niz w tv. Kiedys tez w knajpie sushi wdzialam Ibisza, wygladal tak samo jak w tv. Odkad mieszkam w Warszawie, caly czas kogos widuje:) Ostatnio, jakies 2 tyg. temu Owsiaka jak wchodzil do knajpy sushi:)

Gość gość
Widziałam Artura Barcisia. Niezły numer z tego był, stoimy na czerwonym w Warszawie świetle a tu obok podjeżdża samochód, szyba odsunięta.. a tam Barciś. A my jak te ćwoki gapimy się do niego, koleś spokojnie pomachał, uśmiechnął się i ruszył. Nam z wrażenia samochód zgasł. Ale wygląda identycznie jak w tv.

Gość gość
no.doda ma podobno 172 a ja ja widzialam.mam 160 to jest tylko kilka cm wyzsza.moze z 5,6

Gość kosmateuska
ja tez widzialam kilka osob, zdziwilam sie wygladem Kozuchowskiej, bo na "zywo" wygladala olsniewajaco pieknie, o wiele lepiej niz w tv. Kiedys tez w knajpie sushi wdzialam Ibisza, wygladal tak samo jak w tv. Odkad mieszkam w Warszawie, caly czas kogos widuje:) Ostatnio, jakies 2 tyg. temu Owsiaka jak wchodzil do knajpy sushi:)

Gość kosmateuska

Gość kozuchowska ma anoreksje
JEST TAK CHUDA ZE JAK WIESZAK WYGLADA.

Gość gość
ja widziałam Natalię Siwiec , i byłam w mega szoku, była NIESAMOWICIE NISKA! ja mam jakies 167-168 nie wiem dokładnie, ale nie dużo. A ona była minimalnie niższa ode mnie, a miała takie trampki na koturnie!!!!!!! Aż pomyślałam, że nie możliwe, że to ona! Ale później mijałam ją jeszcze raz (było to w galerii handlowej) i akurat jacyś chłopcy robili sobie z nią zdjęcia... Szok! Buzia ładna, szczupła, ale NISKA , a przecież podobno była modelką (!)

Gość ldf9df9d9dfd
natalia siwiec ma dokladnie 170 cm wszedzie podaje swoje dane i mowila sama ze ma 170 cm i wazy 48 kilo. jest wiec wychudzona anie szczupla

Gość gość
hehe na okładkach to wszystkie mają takie dłuugie nogi a co do czego przychodzi to karakan nie do poznania :P

Gość Ewkaaaa1
widziałam ALicję Bachledę Curuś i jest bardzo łądna - tak jak w Tv tyle że baaardzo niska widziałam też Dodę jest szczuplejsza i również b.niska, na pewno nie ma 170, maks 163

Gość Dobry Bolek
Paździocha z Kiepskich na lotnisku. Już miałem podbić i się przywitać Witam Pana Paździocha ale się wstrzymałem. Huberta Urbańskiego też na lotnisku pare lat temu

Gość pani walewska to z chin
doda ma 170 cm i natalia siwiec tez tyle ma

Gość kosmateuska
zapomnialam! ostatnio widzialam Edyte Hebuś jak robila zakupy w sklepie Kelvin Klein w G. Mokotow,kupowala jakies spodnie na prezent i biustonosz (chyba dla siebie). Wygladala ladnie, ale ona jest strasznie niska!

Gość gość
Widziałam Cielecką- na akranie piękna kobieta w rzeczywistości przeciętna. Natomiast Chyra na ekranie taki sobie a w rzeczywistości wygląda świetnie-byłam zaskoczona. obydwoje niscy.

Gość ya1234
Widziałam na żywo Anię Wyszkoni. Strasznie mizerna i drobniuteńka :)

Gość gość
cielecka niska? zawsze mślałam ze jest bardzo wysoka

Gość widziałam naprawdę wiele osób
wiele znanych osób, najbardziej zaskoczyła mnie : Odeta Moro- Figurska- w TV przeciętna babka, na żywo wysoka, śliczna kobieta Michał zawsze mi się podobał i nawet spoko, ale taki spory ( w sensie gabarytowym) z niego facet Horodyńska- wyglądała rewelacyjnie, dopracowana od stóp do głowy Figura- ładniejsza na żywo niż w TV Stenka- widać nieco upływ czasu, ale ładna kobieta a szczupła, aż niemozliwe, figura nastolatki! Magdalena Wójcik- ładna i również bardzo szczupła, do tego sympatyczna kobieta! z mężczyzn Wojciech Zieliński- aktualnie gra Ordę w Lekarzach na TVN, wygladał jak w TV, tyle, że niski, ale sam sobie z tego żartował ;)

Gość gość
Cezary Żak- pamiętałam go z serialu Miodowe Lata, gruuuby misiek,a w żeczywistości? Po prostu duży facet, ale absolutnie nie grubas! Widziałam także Edytę Górniak, może nie z bardzo bliska, ale dość... niesamowicie zgrabna, ale buzia- niestety brzydka

Gość gość
prawie co dzień widze Marcina Mroczka fajny gość na luzie

Nergala - tylko przez chwilę, ale bardzo sympatyczny facet :)

Gość gość
doda jak szkapa na zywo