Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaciuńkaa

jak znów nabrać ochoty na sex?

Polecane posty

Gość kaciuńkaa

zaczęłam brać yasminelle, na początku wszystko ok, sex jak najbardziej, mój ukochany nie musiał w ogóle się wysilać, żeby narobić mi ochoty. po jakiś 4 miesiącach wszystko się zrąbało. zmieniłam tabletki, nic. i proszę, nie piszcie tylko, że to ma jakieś podłoże psychiczne, bo próbowałam już różnych sposobów na swoje 'nastawienie' ale to nic nie dało. może jakieś tabletki, cokolwiek ?

zapytaj gina ą zele nawilzajace które powodują taką sliskosc w pochwie ze zaczynasz nabierac ochoty na seks:)

Gość gość
chyba będę musiała pójść, chociaż przyznam szczerze, że trochę mi głupio, szczególnie, że moja ginekolog jest dobrą znajomą mojej mamy. ja wiem, że to normalna rzecz, rozmawiać z lekarzem o takich rzeczach, ale jestem dość wstydliwą osobą :) a szkoda mi mojego faceta ...

Gość kaciuńkaa
ten 'gość' to ja :) mój facet widzi kiedy, robię to z chęcią, a kiedy tylko dlatego, żeby jemu 'ulżyć'

moim zdaniem nie ma się co wstydzić. Trzeba powiedziec ze antykoncepcja spowodowała spadek libido. Lekarz zapisze cooś ;)

nie ma sie co wstydzić...trzeba isc i powiedziec ze przez antykoncepcje masz spadek libido;)

Gość gość
chyba niema zadnych tabletek na libido:/

Gość kaciuńkaa
dzięki

Na niskie libido najlepsza jest zmiana faceta. 100% skuteczności ;)