Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dałam zapłacić przelew siostrze i teraz zastanawiam się co jak ona wpisze

Polecane posty

Gość gość

w wyszukiwarce dane tej osoby, bo miałam zapłacić za usługę wróżenia.. zaczęłam się martwić teraz, ale ot przecież zwyczajnie no zaszalałam, ale czy będą tego jakieś przykre konsekwencje... mam nadzieję, że nie wpadnie na to, aby sprawdzać w googlach.. ale co wymyślić jak sprawdzi? ja sama już to zrobiłam, żeby wiedzieć co ona wynajdzie no i nie wiem czy łatwo mi się będzie wykaraskać, jeśli będzie pytać. owszem mogę powiedzieć prawdę, a lepiej jakby w sumie zapytała niż myślała sobie nie wiadomo co i patrzyła na mnie jak na świra. ale co jej powiem? że chciałam sobie powróżyć?

Gość gość
nikt nic nie poradzi?

Gość gość
a to jakiś wstyd?

Gość gość
nie, tylko boję się co ona pomyśli...

Gość gość
Będą przykre konsekwencje... rodzice dowiedzą się na co wydajesz kieszonkowe!!!

Gość gość
jestem już duża :)

Gość gość
Chyba nie, skoro tak idiotyczny post zamieszczasz na forum.

Gość gość
sama jesteś idiotyczna, istoto, wiele razy widywałam durniejsze, pewnie napisane przez ciebie

Gość gość
na każdym kroku ktoś daje mi dowody na to, że ludzie są nic nie warci. nie warto w nikogo wierzyć. nie można o nic zapytać. sama krytyka, nawet niekoniecznie konstruktywna. byle wykpić i opluć. jak nie chcesz się wypowiadać to zamknij jadaczkę i idź zrobić coś pożytecznego, łajzo.

Gość gość
w poście chodziło o to, teraz tłumaczę dla tych co nie umieją czytać ze zrozumieniem, że chodziło o wróżenie, chyba nie jest to temat, do którego ludzie podchodzą zwyczajnie ot tak na luzie, ponieważ są ludzie którzy tego nie dotkną za nic w świecie, a i tacy, którzy są wręcz uzależnieni. w każdym razie raczej jest to :kontrowersyjne". stąd mój lęk. rany.... jesteście tępymi ignorantami. pozdrawiam serdecznie. i znikam z tego forum pełnego imbecyli. i nie jestem dzieckiem, bynajmniej nie chodzi o lęk przed rodzicami.