Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moją koleżankę chłopak zostawił po 4 latach związku.

Polecane posty

Gość gość

Mówiła mi, że nie chciał się oświadczyć. Znalazł sobie jakąś gimnazjalistkę. Moja koleżanka ma 25 lat , jej chlopak w tym samym wieku. Cieszę się że jestem singielką.

Gość gość
Bo baby to są takie, że od razu muszą nalegać na ślub.

Gość gość
Ona nie nalegała ciągle, tylko ponoć ostatnio wspomniała o tym. Bo w końcu już 4 lata są razem. A w wieku 25 lat to często kobiety szukają stabilizacji. Chyba nic dziwnego. A jak gościu woli 14 - latki to już jego problem.

Gość gość
a od kiedy to 25-letni chłopak chce się żenić??? - mózgu nie macie idiotki?

Gość Gimnazjalistki to poracha
gimnazjalistke ???????? debil

Gość pewnie to ahmed jakiś
może to muzłumanin ? Oni lubią 14 latki .....

Gość 25 lat to stara
nie dziwie mu się kobiety znacznie szybciej się starzeją niż faceci po za tym kobiety lubią starszych a mężczyźni młodsze

Gość Nie mogę ze śmiechu
ale pompa :D gimnazjalistka pokonała w walce o faceta dorosłą kobietę !!! :D aż mi łzy lecą ona naprawdę ( ta 25 latka) musi być do bani

Gość a co ty się dziwiwsz
dzisiejsze małe lolitki (gimnazjalistki, lecalistki a nawet k***a z przedszkola ! ) rozkładają bardzo szybko nóżki za piętnaście trzecia :D nie trzeba się prosić jak przy dorosłej i ta fascynacja dziewczyny dorosłym mężczyzną bezcenne :classic_cool: dorosłe kobiety tak nie umią

Gość gość
Małżeństwo nie gwarantuje stabilizacji. Nie masz 100% pewności, że się nie rozejdziecie. Chyba, że kobieta wychodząc za mąż myśli, że cokolwiek się stanie, to mężczyzna machnie ręką, bo rozwód oznaczałby tyle zachodu i formalności. Tylko kto chciałby żyć w związku gdzie jest się z drugą osobą jedynie z przyzwyczajenia? Z tą 14-latką to rzeczywiście dziwna sprawa. Są dwie możliwości. Jest nią mocno zauroczony, ale kiedy mu minie zrozumie swój błąd i zechce wrócić do swojej byłej. Druga możliwość - jest niedojrzały i tak naprawdę nigdy szczerze nie kochał Twojej koleżanki. Teraz wielu ludzi w ten sposób postępuje, nie szukają MIŁOŚCI, tylko ZWIĄZKU.

Gość V9
a ładna była ta 25 latka ? Wiesz 14 letnia kobieta to kobieta dojrzała płciowo niestety jeszcze nie umysłowo ja nie wiem jak można spać czy chodzić z takim dzieckiem ja potrzebuję prawdziwej kobiety

Gość gość
Ona trochę się postarzała, bo jeszcze 2 lata temu tak w miarę nawet wyglądała. Bo wiadomo, że w wieku 25 lat pojawiają się niektórym zmarszczki.

Gość Heniu
Jaka nauka płynie z tego tematu? 1. Zostawił laskę bo na 99% była to typowa prowincjonalna laska z parciem na ślub a mająca gdzieś wszystko inne 2. Oczywiście nie mógł jej zostawić ot tak, więc pewnie ta gimbusiara była powodem - ale wybaczcie, wierzycie w to? :) 3. "Cieszę się że jestem singielką" - infantylna i żałosna próba łatania kompleksu samotności. Nauka z tego płynie oczywista: autorka tematu i jej koleżanka są niezbyt mądre. Ale co ja na to mogę poradzić? Eliksiru mądrości ani serum na głupotę nie mam.