Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Velvet she

Seksowna czyli jaka?

Polecane posty

Gość gość
na pewno pewna i siebie i swoich atutów (tudzież wad- żeby je ukryć) mam śliczną koleżankę, ale jest strasznie zakompleksiona i niepewna siebie, jakby chciała zniknąć, na pewno nikt nie powie o niej,że jest seksowna seksowne są brunetki, którym dobrze w wyrazistych ,,seksownych,, kolorach np.czerwieni, ale np. Socha pomimo iż jest blondi :-P to tej jej dobrze w czerwieni poza tym kobiecie kształty, na pewno seksi nie jest Anja Rubik uroda często dodaje seksapilu, ale to coś po prostu trzeba w sobie mieć czyli kobiecość, wtedy seksapil jest także

Gość gość
gdzie mój wpis

Gość nkncxvdksnsgkn
no ale banalna blondynka z wywalonymi cyckami tez raczej nie jest seksowna.. to raczej coś nieuchwytnego, rzecież inaczej kazda mogłaby wywalic cyce i sie przefarbować na bondynkę. tak samo u faceta seksowny facet nie równa się przystojny facet,. ma mieć w sobie to coś, dla wielu jednak świeżość i młodość jest bardziej seksy. a pewność siebie? brzmi tajemniczo a tak naprawdę każdy ją ma rozwinięta mniej lub bardziej. nawet ktoś bardzo pewny siebie i wygadany nie spodoba się każdemu.

Gość nkncxvdksnsgkn
i widzisz, znam sporo facetów którym socha sie wogólne nie podoba, to taka dziewczyna z sąsiedztwa, a nie o tym przecież mówimy. kobiece kształty- kolejny banał- znal kobiety z wielkmi cyckami które są sztywne jak robot i na pewno nie będę seksy. bycie seksy to- spojrzenie, takie sposób bycia że nie da się go przejrzeć, bycie zalotną. mało kobiet to potrafi.

nknc... Fakt, jeśli kobieta ma wszystko "na wierzchu" też nie widzę w tym nic seksownego. W klubach dają się łowić na przelotną przygodę. Nawet skromna kobieta może być seksowna, jeśli w każdej sytuacji jest kobieca, zadbana, uśmiechnięta...

Gość gość
na seksapil kobiety składa się wiele czynników ,chyba nie należy tego mylić ze seksownym strojem ,bo wbrew pozorom to nie on o tym decyduje,na pewno składa się na to pewnośc siebie ,poczucie humoru,inteligencja , trochę tajemniczości ,jakaś pasja no i to coś w oczach

Gość cobra verde
ale co Wy, przecież każdy facet jest inny, i seksowna to pojęcie względne. Dla jednego brunetka w legginsach i tunice z kocim spojrzeniem jest seksowna, a dla innego odwaznie ubrana blondynka, w mini z dużym dekoldem, szerokim uśmiechem, poczuciem humoru. I jeszcze..... kobieta może mieć twarz ostrej babki :O lub anioła o łagodnej urodzie :D :D

Jeśli by nie patrzeć na ubiór, kobieta nie posiada już nic z seksowności?

cukierku, nie mnie to oceniać. Jednak myślę, że więcej we mnie kobiecości, delikatności czy nawet seksapilu niż grubiaństwa, chamstwa, które wg mnie nijak mają się do seksowności. Staram się zachowywać i prezentować tak, jak na dojrzałą kobietę przystało. :-D

Gość cobra verde
Velvet she Jeśli by nie patrzeć na ubiór, kobieta nie posiada już nic z seksowności? Tak, posiada :classic_cool: Sposób zachowania, mówienia, zapach, uśmiech, spojrzenie, barwa glosu :)

Gość cobra verde
Ale pierwsze co rzuca się w oczy to wygląd zewnętrzny ;)

Gość gość
seksapil jest w głowie a nie na sobie

Gość gość
juz pisalam i powtorze . Seksownosc trzeba miec w sobie , to jest to "cos" . Niewazne jak jest sie ubranym czy w czerwonej sukience czy czarnym golfie. Seksapil to jest cos nieuchwytnego ,cos co przyciaga . Nie kazdy to ma i nie zawsze idzie w parze z nadprzecietna uroda.

Mi się wydaje, że kobieta jest seksowna wtedy, kiedy jest pewna siebie, kobieca, pociągająca i ma kobiece kształty. :>