Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozliczenie życia

koniec z kobietami - więcej już żadnej nie szukam, będę zawsze sam....

Polecane posty

Gość rozliczenie życia

Tak sobie myśle ile straciłem przez nie życia i czasu - koniec, czas się z tym pogodzić i się już z tym nie tarmosić. -pierwsze moje uczucie, szkoła średnia, 18 lat, Ona była starsza o rok - w innej starszej klasie, rok się w Nią wgapiałem ale nieśmiałość zwywiężyła i nic nie zrobiłem. Ona rok wczesniej skończyła i znikneła. Kilka lat temu Ją widziałem i ledwo, poznałem i tak naprawde nawet nie mam pewności czy to Ona..... Potem badzo długi czas, żadne mi się nie podobały, na żadne nie zwracałem uwagi 22-23 lata , pierwsze takie coś większego, byliśmy młodzi głupi nie potrafiliśmy się zrozumieć i dogadać - skończyło się w złości i wręcz nienawiści Dzisiaj po latach (odnowiliśmy znajomość) wiem, że komuś dała d**y i została starą panną z dzieckiem na garnuszku rodziców.... Mając 24 lata, spotkałem wydawało mi się ideał, niestety tylko mi się wydawało bo okazało się, że to wyjątkowo prymitywne stworzenie. Męczyłem się z Nią ostro. Straciłem na tym 3 lata życia zanim zapomniałem, skończyło się totalną depresją i moim upadkiem psychicznym po tym jak mnie potraktowała. Z tej deprechy chyba już nigdy po tym tak naprawde nie wyszedłem. 27 lat wirtualna znajomość, ni to przyjaźn ni to co, humanistka - pisarka, po roku się skończyło, zakończyliśmy to pisanine o wszystkim i niczym -wyjechała do Irlandii do roboty dawać d**y ciapatym.... 29 lat - kościelna chórzystka -wręcz dewotka, doktorantka, początkowo ideał potem wyszły fochy i hipokryzja całej Jej wiary i jestestwa - po dwóch latach zapomniałem o Niej. Dzisaj daje d**y pewnemu chórzyśćie. Życze powodzenia.... 34 lat -laska okazało się teraz, że ma męża i dzieci. Koniec. Finał... znowu minie rok albo dwa aż się podniose....

Gość gość
trutu tutu majtki z drutu

Gość gość
masz 34 lata? mam podobne wrazenia, juz nie szukam faceta

Gość rozliczenie życia
i jak sobie z tym radzisz - pogodziłaś się??

Gość gość
tak, co poradzic, takie jest życie; mam pecha w milosci, po prostu :D

Gość gość
Tylko pozazdrościć. Fajne masz życie. Nikt Ci się nie kręci po domu, nie musisz chadzać na jakieś kompromisy, robisz co chcesz, kasę wydajesz tylko na siebie i swoje przyjemności. Super, mądra decyzja. :D

Gość zlamane_serce_jhghjdc
człowieku, mnie nawet nikt nie chce szansy dać (nawet nikt ze mną na kawę nie chce się umówić).... dzisiaj znów dostałam kosza. hahaha moje życie skończy się chorobą psychiczną, już to czuję ale pozdrawiam i życzę szczęścia :) większego pechowca ode mnie pod względem niepowodzeń w miłości nie ma, zapewniam :)

Gość gość
I jak to znosic. Dalej?

Gość gość
No to k***a nie szukaj, nikogo nie skrzywdzisz. Idiota